Αρχική / Κόσμος / Αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό και άνοιξε φλεγόμενο κρατήρα [Βίντεο]

Αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό και άνοιξε φλεγόμενο κρατήρα [Βίντεο]

Μαρίνα Παπαρίζου

Μαρίνα Παπαρίζου

Η Μαρίνα Παπαρίζου γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε.
Είναι απόφοιτη της ΑΣΟΕΕ, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημοσιογραφίας και blogging.
Μαρίνα Παπαρίζου

Αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό και άνοιξε φλεγόμενο κρατήρα [Βίντεο]

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι ενός χωριού στη βορειοδυτική Κίνα όταν αντίκρισαν τον φλεγόμενο κρατήρα, τον οποίο ισχυρίζονται ότι άνοιξε ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο, το οποίο έπεσε από τον ουρανό.

Σύμφωνα με την κινεζική έκδοση της Daily Online, το αντικείμενο συνετρίβη στην κορυφή ενός βουνού της επαρχίας Σαανξί, όπου βρίσκεται φωλιασμένο το χωριουδάκι Ζαανγκτσιαπάνγκ, στις 12 Δεκεμβρίου.

Τρομαγμένοι από τον μεγάλο κρότο που άκουσαν, οι κάτοικοι του χωριού έσπευσαν να δουν τι συνέβη και αντίκρισαν έναν φλεγόμενο κρατήρα, μήκους περίπου 1 μέτρου και πλάτους 50 εκατοστών.

Αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό και άνοιξε φλεγόμενο κρατήρα [Βίντεο]

Το παράξενο είναι ότι στο εσωτερικό της μεγάλης λακούβας, πέραν από τις φλόγες, δεν βρέθηκαν τα υπολείμματα κανενός αντικειμένου που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τον κρατήρα. Ωστόσο οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι ανάλογες πτώσεις αντικειμένων σημειώθηκαν και σε άλλες κοντινές περιοχές. Μάλιστα, από μία από αυτές περισυνέλεξαν έναν μεγάλο μεταλλικό δακτύλιο, όπου πάνω αναγράφονταν αριθμοί. Το ογκώδες εξάρτημα έπεσε με δύναμη στην στέγη ενός σπιτιού, προκαλώντας μεγάλες ζημιές, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Τα αντικείμενα αυτά εστάλησαν σε κρατικό εργαστήριο για ανάλυση, ανέφεραν οι τοπικές αρχές, ωστόσο οι χρήστες του Ίντερνετ βιάστηκαν για μια ακόμη φορά να βγάλουν συμπεράσματα, με τα σενάρια για… UFO να φουντώνουν στα κινεζικά social media.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Μυστήριο με εκατοντάδες αρχαία γεωγλυφικά που βρέθηκαν στον Αμαζόνιο

Inline
Inline