Αρχική / Εθνικά / Άμυνα / Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ρωσία προετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο

Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ρωσία προετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο

Νικήτας Κατσόπουλος

Νικήτας Κατσόπουλος

Ο δημοσιογράφος και μελετητής του μεταφυσικού Νικήτας Κατσόπουλος γεννήθηκε στην Περίκλεια Πέλλας και από μαθητής ακόμα ξεκίνησε να ασχολείται με τις δύο μεγάλες αγάπες του. Το μεταφυσικό και το ανεξήγητο.
Νικήτας Κατσόπουλος
Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ρωσία προετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο
Όπως διαβάσατε ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια τα οποία κανείς δεν ξέρει που ακριβώς μπορεί να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή, θα εκτοξεύσουν από τον βόρειο πόλο, ταυτόχρονα 16 βαλλιστικούς διηπειρωτικούς πυραύλους στο πλαίσιο της επανάληψης της σοβιετικής άσκησης «Behemoth», ως απάντηση στην πρόσφατη εκτόξευση ενός μόλις αμερικανικού βαλλιστικού πυραύλου που έπεσε στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά μέσα, ειδικοί ερμηνεύουν την συγκεκριμένη κίνηση ως προσημείωση πυρηνικού πολέμου κατά των Η.Π.Α.

Η γερμανική «BILD» γράφει πως «η Ρωσία προετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο. Σε ετοιμότητα τα υποβρύχια στην Αρκτική»!

Από την πλευρά της η εφημερίδα «Die Welt», αναφέρει πως η άσκηση θεωρείται από τα ρωσικά ΜΜΕ ως πρόβα στρατιωτικής ετοιμότητας του υποβρύχιου στόλου της «Αρκούδας».

Ειδικοί σε θέματα στρατού, συνεχίζει η εφημερίδα, χαρακτηρίζουν την ταυτόχρονη εκτόξευση των βαλλιστικών πυραύλων ως πρόβα πιθανού πυρηνικού χτυπήματος εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Κάθε ένας από τους 16 πυρηνικούς πυραύλους είναι σε θέση να φέρει περισσότερες εκρηκτικές κεφαλές, ενώ μπορεί να αλλάξει πορεία στον αέρα, μπερδεύοντας τις αντίπαλες δυνάμεις. Γι’ αυτό, καταλήγει η «Die Welt», η αντιμετώπιση ταυτόχρονης εκτόξευσης αρκετών τέτοιων πυραύλων, από πλευρά Ρωσίας με κατεύθυνση τις Η.Π.Α., θα είναι πάνω από τις δυνάμεις της αμερικανικής άμυνας.

Εν ολίγοις ο Πούτιν θα τους καταστρέψει ή αλλιώς θα τους μετατρέψει σε ραδιενεργό στάχτη, όπως είχε ανακοινώσει η ρωσική δημόσια τηλεόραση.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Οι αμφιλεγόμενες φωτογραφίες του ρωσικού διαστημοπλοίου Phobos 2

Inline
Inline