Αρχική / Εξωγήινη ζωή / Δέκα αρχαίες εικόνες που πιθανώς απεικονίζουν UFO

Δέκα αρχαίες εικόνες που πιθανώς απεικονίζουν UFO

Γιώργος Φορόπουλος

Γιώργος Φορόπουλος

Ο Γιώργος Φορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι κάτοχος Msc στην επιστήμη της Δημογραφίας.
Γιώργος Φορόπουλος

Latest posts by Γιώργος Φορόπουλος (see all)

Δέκα αρχαίες εικόνες που πιθανώς απεικονίζουν UFO

Τα UFO μπορεί να έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, ωστόσο «περίεργες» αναφορές υπήρχαν από πολύ παλιά, ακόμα και σε αρχαία κείμενα και ζωγραφιές/ απεικονίσεις, «γεννώντας» ένα ολόκληρο συγγραφικό- ερευνητικό ρεύμα, κύριος εκπρόσωπος του οποίου είναι ο Έριχ φον Νταίνικεν

Οι θεωρίες περί θεάσεων UFO και επίσκεψης «αρχαίων αστροναυτών» από άλλους κόσμους στον πλανήτη μας είναι γνωστές λίγο πολύ στους πάντες.

Πολύ συχνά βασίζονται σε εικόνες σε αρχαίες τοιχογραφίες, κείμενα και έργα τέχνης, που (με λίγη ή περισσότερη φαντασία) θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι απεικονίζουν ιπτάμενα σκάφη, διαστημικές στολές και γενικά προχωρημένες τεχνολογίες- παραπέμποντας έτσι σε υποθέσεις περί επισκέψεων εξωγήινων (ή όχι – οι θεωρίες ποικίλλουν, μιλώντας και για αρχαίους, τεχνολογικά εξελιγμένους ανθρώπινους πολιτισμούς ή άλλα θέματα).

Αν και προφανώς είναι λογικό να είναι κάποιος σκεπτικιστής απέναντι σε τέτοιες θεωρίες, η αλήθεια είναι ότι ουκ ολίγες από αυτές τις εικόνες όντως φαίνονται κάπως… περίεργες.

Το Hybrid Librarian του YouTube παρουσιάζει δέκα ενδιαφέρουσες (από τέτοιας άποψης) εικόνες:

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Εξωγήινο χέρι με τρία δάχτυλα βρέθηκε στο Περού

Inline
Inline