Αρχική / Εξωγήινη ζωή / Εξωγήινη κατασκευή στη μέση του Ατλαντικού

Εξωγήινη κατασκευή στη μέση του Ατλαντικού

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Ο Πλάτωνας Γρηγοριάδης γεννήθηκε το 1982 στους Αγίους Θεοδώρους όπου και μεγάλωσε.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε με άριστα.
Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Latest posts by Πλάτωνας Γρηγοριάδης (see all)

Ένα περίεργο video κυκλοφορεί και κάνει λόγο για διαρροή από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ…

Σύμφωνα με αυτό, τον Ιούλιο του 2016, εντοπίστηκε μία τεράστια κατασκευή στην μέση του Ατλαντικού την οποία έσπευσαν να εξερευνήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν.

Παράλληλα υπάρχουν ρωσικές έρευνες που έχουν διαπιστώσει ότι τα ΑΤΙΑ έχουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στους ωκεανούς.

Επίσης, στην διάρκεια των τελευταίων χρόνων, έχουν γίνει πολλές υποθέσεις για όντα της θάλασσας με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη νοημοσύνη, όπως του ειδικού ζωολόγου Ivan T. Sanderson, ο οποίος δίνει σε αυτά τα όντα την δυνατότητα και την ικανότητα να έχουν αναπτύξει τέτοιο πολιτισμό πολύ παλαιότερα από εμάς και, ίσως, να ταξίδεψαν εκτός πλανήτη.

Ίσως, μέσα από όλα αυτά, να έρχεται στο μυαλό μας ο «Οάννες» το παράξενο ον, μισό άνθρωπος και μισό ψάρι, που σύμφωνα με τον Βαβυλώνιο Βηρωσό, έφερε πολιτισμό στους ανθρώπους. Παρόμοιες περιγραφές τέτοιων «πλασμάτων» υπάρχουν σε αρκετούς αρχαίους πολιτισμούς, στις παραδόσεις τους.

Ωστόσο θα πρέπει να διατηρήσουμε μία μεγάλη επιφύλαξη για την αυθεντικότητα της λήψης του video που ακολουθεί και του κατά πόσο ανταποκρίνεται στον προαναφερθέντα ισχυρισμό…

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Εξωγήινο χέρι με τρία δάχτυλα βρέθηκε στο Περού

Inline
Inline