Αρχική / Ανεξήγητα / Μυστήρια / Η ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ – Η Αστροπύλη Και Ο Μέγας Αλέξανδρος

Η ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ – Η Αστροπύλη Και Ο Μέγας Αλέξανδρος

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Ο Πλάτωνας Γρηγοριάδης γεννήθηκε το 1982 στους Αγίους Θεοδώρους όπου και μεγάλωσε.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε με άριστα.
Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Latest posts by Πλάτωνας Γρηγοριάδης (see all)

Η ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ – Η Αστροπύλη Και Ο Μέγας Αλέξανδρος

Η Άορνος Πέτρα, είναι ένα μικρό απόκρημνο ύψωμα με τρεις κορυφές, η ψηλότερη των οποίων έχει ύψος 741 μ. και είναι αντέρεισμα του ορεινού όγκου Μαχαμπάν, το οποίο βρίσκεται πλησίον του Ινδού ποταμού.

Τα όρνεα που πετούσαν πάνω από αυτήν, έχαναν τον προσανατολισμό τους και πάθαιναν περιδίνηση ένεκα των γαιομαγνητικών ανωμαλιών της περιοχής και αρκετές φορές έπιπταν στο έδαφος. Για τον λόγον αυτόν, ονομάστηκε Άορνος Πέτρα.

-«Πάνω από την Άορνο Πέτρα και σε μέγα ύψος, υφίσταται μια σκοτεινή ουράνια πύλη, ένα απόλυτο κενό χωροχρόνου, ένας τεράστιος σκοτεινός διαστατικός δίαυλος, ο οποίος αρχίζει από τα όρη του Ινδοκούχ του Αφχανιστάν, διέρχεται από το Ιράν και καταλήγει στη Ιερουσαλήμ. Τον δίαυλον αυτόν, χρησιμοποιούν ο Γιαχβέ και οι αποστάτες για την κάθοδο τους στην Γαία, υλοποιώντας σκάφη και προσωπικό.»

Η Ολυμπιάδα, η μητέρα του Μ. Αλεξάνδρου, ήταν Ιέρεια στα Μυστήρια των Καβείρων και ενημέρωσε τον γιο της ότι στην περιοχή αυτή υπήρχε σκοτεινή πύλη του μεγάλου αυτού κοσμικού διαύλου και γι’ αυτό ο Αλέξανδρος με το χτίσιμο ναών, θυσίες και ιερουργίες, πέτυχε το προσωρινό του κλείσιμο.
Η σημερινή καταστροφή του Αφχανιστάν, του Ιράκ και οι συνεχείς απειλές κατά του Ιράν από τις ΗΠΑ, γίνονται κατ’ ενtολήν των αποστατών και των σιωνιστών, οι οποίοι θέλουν ελεύθερο τον δίαυλο και την εξάλειψη όλων των εμποδίων* λειτουργίας του, για να μπορούν να υλοποιούν σκάφη και προσωπικό στον πλανήτη μας.
Η ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ – Η Αστροπύλη Και Ο Μέγας Αλέξανδρος
Μέσα στα σχέδια των σιωνιστών, είναι η χρησιμοποίηση μελλοντικά του διαύλου για να κατεβάσουν ολογραφικό είδωλο του Χριστού στη Γη και να φέρουν την λεγόμενη Δευτέρα Παρουσία με την τεχνολογία, όπου θα «κριθούν ζώντες και νεκροί» και σύμφωνα με την Αποκάλυψη θα πρέπει να εξοντωθούν τα δύο τρίτα του πληθυσμού του πλανήτη, για να επιβληθεί η παγκόσμια κυριαρχία του σιωνισμού.

* Οι υψηλές εκπομπές ενέργειας προς τα άνω των θρησκευομένων μουσουλμάνων του Ιράν, εμποδίζουν την διάνοιξη και χρήση του διαύλου από τους αποστάτες

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Οι μυστικές είσοδοι προς την υπόγεια Αθήνα

Inline
Inline