Αρχική / Κόσμος / Η Κίνα προετοιμάζεται για κανονικό πόλεμο έναντι «οιασδήποτε» απειλής

Η Κίνα προετοιμάζεται για κανονικό πόλεμο έναντι «οιασδήποτε» απειλής

Νικήτας Κατσόπουλος

Νικήτας Κατσόπουλος

Ο δημοσιογράφος και μελετητής του μεταφυσικού Νικήτας Κατσόπουλος γεννήθηκε στην Περίκλεια Πέλλας και από μαθητής ακόμα ξεκίνησε να ασχολείται με τις δύο μεγάλες αγάπες του. Το μεταφυσικό και το ανεξήγητο.
Νικήτας Κατσόπουλος

Η Κίνα προετοιμάζεται για κανονικό πόλεμο έναντι «οιασδήποτε» απειλής

Η Κίνα προετοιμάζεται πυρετωδώς στρατιωτικά για την αντιμετώπιση «οιασδήποτε» απειλής και η διοίκηση της κινεζικής πολεμικής αεροπορίας πραγματοποίησε τον πρώτο κύκλο αεροπορικών ασκήσεων, με τη συμμετοχή πολλαπλών τύπων αεροσκαφών.

Ωστόσο, δε γνωστοποιήθηκαν λεπτομέρειες για τον ακριβή χρόνο και τόπο διεξαγωγής των ασκήσεων αυτών, με τη συμμετοχή ιπτάμενων ραντάρ, αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου, μαχητικών αεροσκαφών, αεροσκαφών βομβαρδισμού, αλλά και μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων.

Στην υλοποίηση των επιχειρησιακών σεναρίων των ασκήσεων, χρησιμοποιήθηκε επίσης εξοπλισμός και συσκευές ηλεκτρονικών αντιμέτρων.

Οι αεροπορικές ασκήσεις περιλάμβαναν επίσης τη διεξαγωγή εναερίων ανεφοδιασμών με καύσιμα, αλλά και την προσομοίωση της τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών, σε συνθήκες μάχης.

Οι κινεζικές αεροπορικές δυνάμεις ασκήθηκαν επίσης, σε σενάρια αντιμετώπισης τρομοκρατικών απειλών από αεροσκάφη, με τη διεξαγωγή πτήσεων χαμηλού ύψους, αλλά και τη στοχοποίηση μη επανδρωμένων οχημάτων.

Υπενθυμίζεται πως κινεζικά μαχητικά ενεπλάκησαν σε αερομαχία με αμερικανικό αεροσκάφος…

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Η πιο επικίνδυνη εκκλησία του κόσμου: Εκεί που βαφτίστηκε ο Ιησούς

Inline
Inline