Αρχική / Εθνικά / Επικαιρότητα / Η Χίλαρι Κλίντον υπόσχεται να ανοίξει την ‘Περιοχή 51’ για το κοινό

Η Χίλαρι Κλίντον υπόσχεται να ανοίξει την ‘Περιοχή 51’ για το κοινό

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Ο Πλάτωνας Γρηγοριάδης γεννήθηκε το 1982 στους Αγίους Θεοδώρους όπου και μεγάλωσε.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε με άριστα.
Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Latest posts by Πλάτωνας Γρηγοριάδης (see all)

Η Χίλαρι Κλίντον υπόσχεται να ανοίξει την 'Περιοχή 51' για το κοινό

Όλη την αλήθεια για την «Περιοχή 51» και την ύπαρξη εξωγήινων υπόσχεται να αποκαλύψει στους πολίτες η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ

Η Χίλαρι Κλίντον βρέθηκε στην εκπομπή του κωμικού Jimmy Kimmel και υποσχέθηκε για μια ακόμη φορά ότι θα αποκαλύψει στους πολίτες όλα όσα κρύβονται στα μυστικά έγγραφα των αμερικανικών αρχών, αναφορικά με την ύπαρξη εξωγήινων.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών και την προεδρία των ΗΠΑ τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της πως αν γίνει πρόεδρος οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες για οτιδήποτε υπάρχει στα απόρρητα έγγραφα, που φυλάσσουν τόσα χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας.

Ερωτώμενη αν ο σύζυγός της της είχε αποκαλύψει κάποια στοιχεία για την περιοχή, όταν εκείνος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, η ίδια αρνήθηκε. Παρόλα αυτά, επισήμανε πως ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει αν εκλεγεί θα είναι να μελετήσει τα αρχεία, για να αποκαλύψει την αλήθεια. «Θα ήθελα να μελετήσω τα αρχεία και να δημοσιεύσω όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται. Αν υπάρχει κάτι εκεί και δεν απειλεί την εθνική ασφάλεια, νομίζω πως οφείλω να το μοιραστώ με τους πολίτες».

Η Χίλαρι Κλίντον υπόσχεται να ανοίξει την 'Περιοχή 51' για το κοινό

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 68χρονη πολιτικός ερωτήθηκε για την ύπαρξη των εξωγήινων, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει σε ομιλία της πως, αν καταφέρει και εκλεχθεί θα φθάσει στην πηγή της αλήθειας και θα την μοιραστεί με τους πολίτες.

Η κ. Κλίντον έχει δηλώσει, επανειλημμένα, πως οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν τα πάντα για τα θέματα που τους απασχολούν, καθώς και κατά τη διάρκεια της προεδρίας του συζύγου της Μπιλ, είχε επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη να απαντηθούν τα ερωτήματα των πολιτών.

 

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Έχουν "ξεφύγει". Γκρίζες ζώνες και στην Ανταρκτική βλέπουν οι Τούρκοι!

Έχουν «ξεφύγει». Γκρίζες ζώνες και στην Ανταρκτική βλέπουν οι Τούρκοι!

Inline
Inline