Αρχική / Κόσμος / Μπράβο στην Κιμ Καρντάσιαν – Ξεφτίλισε τους Τούρκους και τα παπαγαλάκια τους

Μπράβο στην Κιμ Καρντάσιαν – Ξεφτίλισε τους Τούρκους και τα παπαγαλάκια τους

Γιώργος Φορόπουλος

Γιώργος Φορόπουλος

Ο Γιώργος Φορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι κάτοχος Msc στην επιστήμη της Δημογραφίας.
Γιώργος Φορόπουλος

Latest posts by Γιώργος Φορόπουλος (see all)

Πλήρωσε ολοσέλιδη καταχώρηση στους NYTimes για να υπερασπιστεί το έθνος της απέναντι στην προπαγάνδα της WSJ που δημοσίευσε πληρωμένη καταχώρηση κατά της γενοκτονίας.

Σε μία εκπληκτική αντίδραση προέβη η γνωστή τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν όταν είδε πληρωμένη τουρκική καταχώρηση στην WSJ που αμφισβητούσε την γενοκτονία των Αρμενίων.

Πλήρωσε η ίδια ολοσέλιδη καταχώρηση στους NY Times με την οποία πραγματικά ξεφτίλιζε την τουρκία αλλά κυρίως τα έμμισθα παπαγαλάκια των γενοκτόνων.

Με τίτλο «Η αμφισβήτηση γενοκτονιών δεν πρέπει να επιτρέπεται», η Καρντάσιαν στην καταχώρηση της θυμίζει την τουρκική θηριωδία, τονίζει ότι ενέπνευσε τον Χίτλερ, ενώ σημειώνει ότι «εάν η Τουρκία είχε υποχρεωθεί να αναγνωρίσει τα εγκλήματα της, δεν θα είχαμε ζήσει το ολοκαύτωμα».

Η ελεεινή καταχώρηση των γενοκτόνων
Η καταχώρηση της Κιμ Καρντάσιαν

Συνεχίζοντας, επιτίθεται κατά της εφημερίδας λέγοντας ότι «σερβίρουν σκουπίδια για τα λεφτά», «βγάζετε λεφτά πάνω στο αίμα των τουρκικων γενοκτονιών» και ρωτούσε «εάν η καταχώρηση αμφισβητούσε το Ολοκαύτωμα ή την 11η Σεπτεμβρίου θα την δημοσίευαν;» καταλήγοντας ότι «είστε αναίσχυντοι, αδίστακτοι και επικίνδυνοι!»

Εννοείται ότι η είδηση έπαιξε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ με απόλυτη στήριξη της Κιμ και αποδοκιμασία στην WSJ και την τουρκία. Είναι εύκολα αντιληπτό το αντίκρυσμα αυτής της ενέργειας που ισοδυναμει με χίλια διαβήματα «διπλωματικών κύκλων».

 

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Η πιο επικίνδυνη εκκλησία του κόσμου: Εκεί που βαφτίστηκε ο Ιησούς

Inline
Inline