Αρχική / Ανεξήγητα / Μυστήρια / Μυστήριο με νησί που μετακινείται μέσα σε Λίμνη! [Βίντεο]

Μυστήριο με νησί που μετακινείται μέσα σε Λίμνη! [Βίντεο]

Γιώργος Φορόπουλος

Γιώργος Φορόπουλος

Ο Γιώργος Φορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι κάτοχος Msc στην επιστήμη της Δημογραφίας.
Γιώργος Φορόπουλος

Latest posts by Γιώργος Φορόπουλος (see all)

Μυστήριο με νησί που μετακινείται μέσα σε Λίμνη! [Βίντεο]
Ένα ιδιόμορφο κυκλικό νησί με το όνομα «Το μάτι» έχει καταφέρει να γίνει διάσημο τις τελευταίες εβδομάδες.

«Το μάτι» που βρίσκεται στο δέλτα του ποταμού Παρανά κοντά στην πρωτεύουσα της Αργεντινής το Μπουένος Άιρες, δεν είναι ένα συνηθισμένο νησί. Αντιθέτως είναι ένα μικρο στρογγυλό νησί που βρίσκεται σε μια κυκλική λίμνη και… κινείτε!

Ανακαλύφθηκε από ομάδα τηλεοπτικού συνεργείου που εργάζονται για την προ-παραγωγή μια ταινίας μυστηρίου στην περιοχή η οποία βασίζεται σε αληθινές ιστορίες που έχουν σχέση με ΑΤΙΑ, φαντάσματα και άλλα παραφυσικά φαινόμενα, σύμφωνα με το stuff.co.nz.

«Το μέρος ήταν καταπληκτικό και εξαιρετικά παράξενο. Ανακαλύψαμε ότι το νερό είναι εξαιρετικά σαφής κρύο, κάτι εντελώς ασυνήθιστο για την περιοχή.», είπε ο σκηνοθέτης Sergio Neuspiller. 

«Ο βυθός με την σειρά του είναι σκληρός, σε αντίθεση με τα βαλτώδη έλη που το περιβάλλουν. Το τμήμα στο κέντρο της λίμνης κέντρο επιπλέει. Δεν ξέρουμε για το τι, αλλά επιπλέει.»

Η ομάδα έκτοτε ξεκίνησε μια εκστρατεία στην πλατφόρμα Kickstarter, σε μια προσπάθεια να διερευνήσει περαιτέρω το μυστήριο.

Η είδηση με το νησί που κινείτε έλαβε μεγάλες διαστάσεις στο εξωτερικό, ειδικά στο χώρο του παραφυσικού, με μερικούς να «ξεφεύγουν» στις ερμηνείες τους και να λένε ότι μπορεί να πρόκειται για βάση… εξωγήινων!

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Οι μυστικές είσοδοι προς την υπόγεια Αθήνα

Inline
Inline