Αρχική / Συνομωσίες / Μυστηριώδης θάνατος διάσημου ερευνητή UFO – Είχε προειδοποιήσει ότι θα του συμβεί κάτι κακό

Μυστηριώδης θάνατος διάσημου ερευνητή UFO – Είχε προειδοποιήσει ότι θα του συμβεί κάτι κακό

Γιώργος Φορόπουλος

Γιώργος Φορόπουλος

Ο Γιώργος Φορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι κάτοχος Msc στην επιστήμη της Δημογραφίας.
Γιώργος Φορόπουλος

Latest posts by Γιώργος Φορόπουλος (see all)

Μυστηριώδης θάνατος διάσημου ερευνητή UFO - Είχε προειδοποιήσει ότι θα του συμβεί κάτι κακό

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο μυστηριώδης θάνατος ενός διάσημου ερευνητή UFO.

Ο 39χρονος Max Spiers, πατέρας δυο παιδιών, βρέθηκε νεκρός στον καναπέ ενός διαμερίσματος όπου διέμενε προσωρινά, πριν δώσει ομιλία για τις θεωρίες συνωμοσία και τα UFO.

Φίλοι του νεκρού ανέφεραν στις αστυνομικές αρχές ότι το τελευταίο διάστημα έκανε εμετό ένα μαύρο παράξενο υγρό, ενώ μετά από την νεκροτομή ο θάνατός του αποδόθηκε σε φυσικά αίτια.

Μάλιστα ο 39χρονος είχε προειδοποιήσει την μητέρα του λίγες μέρες πριν ότι ίσως του συμβεί κάτι κακό, ζητώντας της να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου του, «Ο γιος σου έχει μπλέξει. Αν συμβεί το οτιδήποτε, ερεύνησέ το», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του.

Μάλιστα η ίδια τόνισε πως ο γιος της ήταν υγιής, γυμναζόταν συχνά και πρόσεχε τη διατροφή του, «Στο χώρο του προσπαθούσε να φτάσει ψηλά και είχε φτιάξει ένα »όνομα», αλλά από ότι φαίνεται μπήκε σε σκοτεινά μονοπάτια και πολύ φοβάμαι ότι κάποιος τον ήθελε νεκρό».

Η μητέρα του 39χρονου πάντως ισχυρίζεται ότι τον ήθελαν νεκρό, λόγω των ερευνών του, ενώ αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί να δηλητηριάστηκε. 

Ο ανεξήγητος θάνατός του έχει αφήσει πολλούς από τους οπαδούς του να κάνουν λόγο για δολοφονία του από κυβερνητικούς πράκτορες.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

H προφητική φράση του «Έλληνα Τέσλα», Γεώργιου Γκιόλβα: «Ευτυχώς που δεν θα ζω το 2018»

H προφητική φράση του «Έλληνα Τέσλα», Γεώργιου Γκιόλβα: «Ευτυχώς που δεν θα ζω το 2018»

Inline
Inline