Αρχική / Κόσμος / Μυστηριώδης θάνατος ερευνήτριας της NASA σε πάρκινγκ ενός καταστήματος τροφίμων

Μυστηριώδης θάνατος ερευνήτριας της NASA σε πάρκινγκ ενός καταστήματος τροφίμων

Νικήτας Κατσόπουλος

Νικήτας Κατσόπουλος

Ο δημοσιογράφος και μελετητής του μεταφυσικού Νικήτας Κατσόπουλος γεννήθηκε στην Περίκλεια Πέλλας και από μαθητής ακόμα ξεκίνησε να ασχολείται με τις δύο μεγάλες αγάπες του. Το μεταφυσικό και το ανεξήγητο.
Νικήτας Κατσόπουλος

Μυστηριώδης θάνατος ερευνήτριας της NASA σε πάρκινγκ ενός καταστήματος τροφίμων

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι εγκαταστάσεις της NASA στις ΗΠΑ, μετά το μυστηριώδη θάνατο μίας 48χρονης επιστημονικής ερευνήτριας.

Η Tiffany Moisan από το Princess Anne εργαζόταν στο Wallops Flight Facility και το πτώμα της βρέθηκε την περασμένη Κυριακή πίσω από μεγάλο κατάστημα τροφίμων, αναφέρει η New York Post.

Το αυτοκίνητο της Tiffany βρέθηκε στο πάρκινγκ του καταστήματος, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή. Όπως αναφέρθηκε, δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δίνουν μία εικόνα για το συμβάν. Η έρευνα, ωστόσο, συνεχίζεται, ενώ το πτώμα της γυναίκας έχει μεταφερθεί στον ιατροδικαστή, τα ευρήματα του οποίου είναι ικανά να φωτίσουν αυτήν την περίεργη υπόθεση.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της NASA, Keith Koehler το αντικείμενο της 48χρονης ήταν οι έρευνα των ωκεανών και του φυτοπλαγκτόν.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Η πιο επικίνδυνη εκκλησία του κόσμου: Εκεί που βαφτίστηκε ο Ιησούς

Inline
Inline