Αρχική / Συνομωσίες / Μυστικό Σχέδιο για «Τσιπάρισμα» σε όλα τα νεογέννητα σε ΗΠΑ και Ευρώπη!

Μυστικό Σχέδιο για «Τσιπάρισμα» σε όλα τα νεογέννητα σε ΗΠΑ και Ευρώπη!

rfid chip

Είστε έτοιμοι για μια ολική εξάλειψη της ιδιωτικής σας ζωής και αυτοματοποίηση της ανθρωπότητας; καθώς και την εισβολή σε κάθε σκέψη που διέρχεται από το κεφάλι σας;

Είστε διατεθειμένοι να ζήσετε σε έναν κόσμο στον οποίο κάθε νεογέννητο μωρό πρέπει να είναι τσιπαρισμένο; Και, τέλος, είστε έτοιμοι δεχθείτε να παρακολουθείται και να καταγράφεται κάθε σας κίνηση και στη συνέχεια να τοποθετείται στην τράπεζα δεδομένων του «Μεγάλου Αδελφού;

Αν και φαίνεται αδύνατο, τα σχέδια για τον έλεγχο κάθε κίνησης και σκέψης του αμερικανικού λαού (και εν συνεχεία όλου του πλανήτη) βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη… Η Νέα Παγκόσμια Τάξη τα προωθεί αφού πρώτα, μέσω του παρατεταμένου διαστήματος βίας, έχει πείσει τον κόσμο για την αναγκαιότητα τους. Πάντα φυσικά με γνώμονα την προσωπική και γενική ασφάλεια (αυτή η ασφάλεια πάντα μπαίνει μπροστά σε κάθε δόλιο σχέδιο της Νέας Τάξης και εντελώς τυχαία στη συνέχεια μετατρέπεται σε κάτι διαφορετικό…)

Και σε αυτό το σχέδιο περιλαμβάνεται η αναγκαστική τοποθέτηση μικροτσίπ σε κάθε άνθρωπο, όλων των ηλικιών… Και για να είναι σίγουροι οι παγκοσμιοποιητές πως θα τα καταφέρουν, σχεδιάζουν να «τσιπάρουν» κάθε νέο μωρό που έρχεται στον κόσμο!!!

Το φινλανδικό περιοδικό «Spekula» παρουσίασε ένα άρθρο για το πόσο κοντά είναι ο κόσμος στον ολοκληρωτισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ιστορία που όπως ήταν φυσικό αναπαρήγαγαν ελάχιστα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το φινλανδικό άρθρο, το οποίο διανέμεται στους γιατρούς και τους φοιτητές της ιατρικής, εξαντλείται ο χρόνος για την αλλαγή της κατεύθυνσης της στρατιωτικής ιατρικής και της τεχνολογίας ελέγχου του νου, που περιλαμβάνει τη διασφάλιση του μέλλοντος της ανθρώπινης ελευθερίας.

«Παρόλα αυτά, υπάρχει η τεχνολογία για να δημιουργήσει μια ολοκληρωτική Νέα Τάξη Πραγμάτων», δήλωσε ο Rauni-Leena Luukanen-Kilde, MD, πρώην επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Φινλανδίας. «Μυστικά νευρολογικά συστήματα επικοινωνίας είναι σε θέση να αντισταθμίσουν την ανεξάρτητη σκέψη και να ελέγχουν την κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα για λογαριασμό των αυτο-εξυπηρετούμενων ιδιωτικών και στρατιωτικών συμφερόντων.

«Όταν οι λειτουργίες του εγκεφάλου μας είναι ήδη συνδεδεμένες με υπερυπολογιστές, μέσω ραδιοφωνικών εμφυτευμάτων και μικροτσίπ, θα είναι πολύ αργά για οποιαδήποτε διαμαρτυρία. Ο κίνδυνος αυτός μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την εκπαίδευση του κοινού, χρησιμοποιώντας τη διαθέσιμη βιβλιογραφία και πληροφορίες που ανταλλάσσονται σε διεθνή συνέδρια».

Σε άρθρο του, με τίτλο «Microchip εμφυτεύματα, έλεγχος του νου, και Κυβερνοχώρου», ο Δρ Kilde ισχυρίζεται πως οι ΗΠΑ είναι ο κύριος ένοχος πίσω από τη συγκαλυμμένη χρήση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού και όπλων, λέγοντας ότι «ένας λόγος που αυτή η τεχνολογία έχει παραμείνει ένα κρατικό μυστικό είναι το κύρος του ψυχιατρικού Διαγνωστικού στατιστικού Εγχειριδίου IV που παράγεται από την αμερικανική American Psychiatric Association (APA), τυπωμένο σε 18 γλώσσες.

«Οι ψυχίατροι που εργάζονται για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αναμφίβολα συμμετείχαν στη γραφή και την αναθεώρηση αυτού του εγχειριδίου. Αυτή η ψυχιατρική «Βίβλος» καλύπτει έως και το μυστικό της ανάπτυξης των τεχνολογιών MC με την επισήμανση πως ορισμένα από τα αποτελέσματά τους αποτελούν συμπτώματα παρανοϊκής σχιζοφρένειας».

Ο Δρ Kilde πρόσθεσε πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν παραμείνει «σιωπηλά» για την πραγματική πρόθεση και τον σκοπό πίσω από την υπόθεση, λέγοντας ότι ο τέλειος στρατιώτης στον κυβερνοχώρο μπορεί να δημιουργηθεί με εξελιγμένο εξοπλισμό και τα όπλα του ήδη χρησιμοποιούνται σε ορισμένες χώρες του ΝΑΤΟ από τη δεκαετία του 1980!!!

Ακούστε τον Δρ Kilde να εξηγεί τον απαίσιο χαρακτήρα πίσω από την κυβερνητική χρήση των ηλεκτρονικών όπλων ως πολιτικό μέσο για τον έλεγχο της ανθρωπότητας…

Ένα Μυστικό Σχέδιο για Τσιπάρισμα του κόσμου

Microchip – Το πιο κακό στοιχείο της ατζέντας της Νέας Τάξης Πραγμάτων

 

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

H προφητική φράση του «Έλληνα Τέσλα», Γεώργιου Γκιόλβα: «Ευτυχώς που δεν θα ζω το 2018»

H προφητική φράση του «Έλληνα Τέσλα», Γεώργιου Γκιόλβα: «Ευτυχώς που δεν θα ζω το 2018»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Inline
Inline