Αρχική / Εξωγήινη ζωή / Οι εξωγήινοι απαντούν με αγρογλυφικά και ραδιοσήματα …

Οι εξωγήινοι απαντούν με αγρογλυφικά και ραδιοσήματα …

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Ο Πλάτωνας Γρηγοριάδης γεννήθηκε το 1982 στους Αγίους Θεοδώρους όπου και μεγάλωσε.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε με άριστα.
Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Latest posts by Πλάτωνας Γρηγοριάδης (see all)

Οι εξωγήινοι απαντούν με αγρογλυφικά και ραδιοσήματα ...

Τι είναι τα αγρογλυφικά; Ένας τρόπος που βρήκαν κάποιοι να διασκεδάσουν με την ανθρώπινη λαχτάρα για μυστήριο, ή μήπως πραγματικά μηνύματα εξωγήινων οντοτήτων που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την ανθρωπότητα;

Η καταγραφή σε βίντεο ενός «χορευτικού» από τέσσερα UFO πάνω από ένα χωράφι όπου την επόμενη ημέρα βρέθηκε αγρογλυφικό, δείχνει ότι τα πολύπλοκα μα τέλεια σχέδια αποτελούν μια μορφή επικοινωνίας. Και μάλιστα όχι μόνο πρόσφατα, αλλά εδώ και τουλάχιστον 14 χρόνια!

Οι εξωγήινοι απαντούν με αγρογλυφικά και ραδιοσήματα ...

Στις 27 Ιουλίου 2010, η κάμερα μιας κατοίκου της περιοχής του Wiltshire στην Αγγλία καταγράφει την εμφάνιση μυστηριωδών φώτων πάνω από ένα χωράφι δίπλα στο δρόμο. Το ένα μετά το άλλο, εμφανίζονται τέσσερα UFO σε μια ομαλή πτήση ακινησίας πάνω από το χωράφι.

Στο διάρκειας σχεδόν επτά λεπτών πρώτο μέρος του βίντεο που έχει τραβηχτεί νύχτα, η χειρίστρια της κάμερας ακούγεται να υποθέτει ότι σχηματίζουναγρογλυφικά, κάτι που έτσι κι αλλιώς συμβαίνει συχνά στην περιοχή. Γι’ αυτό, άλλωστε, περίμενε κρυμμένη πίσω από τα δέντρα με την κάμερα στο χέρι!

Το δεύτερο μέρος του υλικού αποτελείται από πρωινά πλάνα με την περιγραφή μιας γυναίκας που ακούγεται να θαυμάζει, όχι μόνο ολόκληρο το αποτέλεσμα της νυχτερινής… ζωγραφικής, αλλά και τα επί μέρους σημεία του με διάφορα εντυπωσιακά σχέδια και σχήματα με κύκλους και αλληλοκαλυπτόμενες γραμμές που έγιναν με στάχυα! Αυτό που εμφανίζεται στο τέλος, είναι ένα σύμπλεγμα κύκλων που μοιάζει με πλανητικό σύστημα, με ένα κεντρικό ουράνιο σώμα που είναι πιθανότατα ήλιος και δυο κύκλους από έξη πλανήτες ο καθένας σε τροχιά γύρω του.

Ίσως το τεράστιο αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στις 19 Αυγούστου 2001 στα χωράφια δίπλα στο μεγαλύτερο τηλεσκόπιο της Βρετανίας στο Chilbolton του Hampshire να δίνει την εξήγηση.

Οι εξωγήινοι απαντούν με αγρογλυφικά και ραδιοσήματα ...

Αρχικά, φαινόταν να μην παριστάνει κάτι. Όσο περνούσε η ώρα και ο ήλιος έγερνε, όμως, οι σκιές που δημιουργούσε αποκάλυπταν ένα πρόσωπο.

Οι εξωγήινοι απαντούν με αγρογλυφικά και ραδιοσήματα ...

Τρεις ημέρες αργότερα, δίπλα στο πρόσωπο εμφανίστηκε ένα άλλο αγρογλυφικό. Κανείς δεν κατάλαβε τι παρίστανε, ως τη στιγμή που κάποιοι παρατήρησαν μια απίστευτη ομοιότητα με το μήνυμα που είχε απευθύνει το 1974 στο διάστημα ο αστρονόμος Καρλ Σέιγκαν, μέσω της ΝΑSA και του τηλεσκοπίου Arecibo στο Πουέρτο Ρίκο!

Το μήνυμα περιλάμβανε πληροφορίες για το ανθρώπινο γένος και τον πλανήτη που ζει. Το ότι κάτι σαν απάντηση εμφανίστηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, πάλι δίπλα σε ένα τηλεσκόπιο, ήταν από μόνο του εξαιρετικά ενδιαφέρον… και περίεργο!

Οι εξωγήινοι απαντούν με αγρογλυφικά και ραδιοσήματα ...

Η προσεκτική εξέταση έδειξε κάποιες διαφορές μεταξύ του αρχικού μηνύματος και της «απάντησης». Το μήνυμα του Σέιγκαν στη δυαδική «γλώσσα» των υπολογιστών, ανέγραφε τα κυρίαρχα στοιχεία που δημιουργούν τη ζωή στη Γη, την διπλή έλικα του ανθρώπινου DNA, τις διαστάσεις ενός φυσιολογικού ανθρώπου και ότι ζούμε στον τρίτο πλανήτη του Ηλιακού μας συστήματος. Τελευταίο στο σήμα, υπήρχε το σχέδιο του ραδιοτηλεσκόπιου στο Arecibo που έδειχνε προς τον ουρανό, σε μια προσπάθεια να καταδείξει τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούμε να αποκτήσουμε επαφή με τυχόν εξωγήινες διάνοιες.

Το μήνυμα που ελήφθη με το αγρογλυφικό, εμφάνιζε το ίδιο σύστημα επικοινωνίας, αλλά διέφερε ως προς τα στοιχεία ζωής. Στη θέση του άνθρακα που είναι απαραίτητος για τη δημιουργία ζωής στη Γη, υπήρχε η… σιλικόνη ως το πιο απαραίτητο στοιχείο! Στη θέση όπου υπήρχε το ανθρώπινο σώμα στο μήνυμα του Σέιγκαν, απεικονιζόταν ένα σώμα με δυσανάλογα μεγάλο κεφάλι. Στον κώδικα DNA, αναφερόταν ένας επιπλέον του ανθρώπινου έλικας! Το πλάσμα που εμφανιζόταν είχε ύψος γύρω στο 1,30 μ. και φαινόταν ότι κατοικούσε στον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο πλανήτη ενός Ηλιακού συστήματος! Ο πληθυσμός του λαού του έφτανε τα 21,3 δισεκατομμύρια άτομα! Στο ίδιο μήνυμα, στη θέση που ο Σέιγκαν είχε τοποθετήσει ένα τηλεσκόπιο υπήρχε κάτι πιο περίπλοκο και δύσκολο να ερμηνευτεί. Το ίδιο σχήμα είχε αποτυπωθεί ένα χρόνο νωρίτερα σε ένα άλλο αγρογλυφικό, ακριβώς στον ίδιο χώρο!

Λίγες ημέρες πριν το αγρογλυφικό- απάντηση στο μήνυμα το Σέιγκαν, στις 13 Αυγούστου 2001, μια εικόνα είχε εμφανιστεί σε άλλο ένα αγρογλυφικό σε ένα χωράφι της περιοχής Crabwood στο Winchester του New Hampshire, πολύ κοντά στο σημείο όπου είχαν σχεδιαστεί τα προηγούμενα…

Απεικονίζει ένα πρόσωπο εμφανώς εξωγήινο και δίπλα του υπάρχει ένα στρογγυλό ανάγλυφο, σαν τα δικά μας CD που περιέχει κάτι σαν κωδικοποιημένο μήνυμα! Μάλιστα, ο τρόπος «εκτύπωσης» του νέου αγρογλυφικού είναι διαφορετικός, με οριζόντιες γραμμές όπως αυτές της τηλεοπτικής μας εικόνας!

Ο προγραμματιστής Paul Vigay που ανέλαβε να το αποκωδικοποιήσει, διαπίστωσε με έκπληξη ότι ήταν γραμμένο στα αγγλικά και έγραφε:

«Προσέξετε αυτούς που σας φέρνουν απατηλά δώρα και τις υποσχέσεις τους που δεν τηρούν. Πολύς πόνος, αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος. Υπάρχει καλό εκεί έξω., Είμαστε αντίθετοι με την εξαπάτηση. Ο αγωγός έκλεισε»!

Οι εξωγήινοι απαντούν με αγρογλυφικά και ραδιοσήματα ...Αυτό που δεν διευκρινίζεται στο μήνυμα, είναι αν η εικόνα απεικονίζει τους εξωγήινους που έστειλαν το προειδοποιητικό μήνυμα ή αυτούς που οι αποστολείς θεωρούν επικίνδυνους… Όπως και να ‘χει, δεν παύει να είναι μια προσπάθεια επικοινωνίας και μάλιστα με εμφανώς καλές προθέσεις απέναντι στην ανθρωπότητα.

Μετά από 38 ολόκληρα χρόνια, κανείς δεν γνωρίζει αν οι ειδικοί της NASA κατάφεραν να εντοπίσουν το Ηλιακό σύστημα από το οποίο προέρχονταν τα μηνύματα και να αποκαταστήσουν επαφή με αυτούς που τα έστειλαν. Ωστόσο, η ανταλλαγή των σημάτων δείχνει ότι δεν είμαστε μόνο μας στο σύμπαν…

Δεν ήταν, όμως, αυτά τα πρώτα μηνύματα από εξωγήινες οντότητες. Το πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας «Worldnews» που έφερε στο φως απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Βρετανίας (M.O.D.), αναφέρει πως στις 15 Σεπτεμβρίου του 1998 η ΝΑΣΑ έλαβε ένα ραδιοσήμα το οποίο αποκωδικοποιήθηκε μετά από αρκετούς μήνες και οι επιστήμονες διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι επρόκειτο για έκκληση σε βοήθεια!

Οι εξωγήινοι απαντούν με αγρογλυφικά και ραδιοσήματα ...Στο μήνυμα, οι εξωγήινοι περιέγραφαν με κρυπτογραφημένη απεικόνιση την ακριβή τοποθεσία και την υλική σύσταση του πλανήτη τους, καθώς και του πλανητικού συστήματος με τα ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα στο οποίο ανήκε.

Τέλος, ζητούσαν βοήθεια σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, προειδοποιώντας ότι ο πολιτισμός τους κινδύνευε άμεσα με εξαφάνιση και οι ίδιοι δεν είχαν τη δυνατότητα να εγκαταλείψουν τον πλανήτη!

Σύμφωνα με τον Ρώσο αστροφυσικό Βίκτορ Κουλάκοφ, προερχόταν από έναν πολιτισμό γειτονικού γαλαξία και χρειάστηκε 80.000 χρόνια για να φτάσει στη Γη. Το μεγάλο χρονικό διάστημα που απαιτήθηκε για να φτάσει το μήνυμα στη Γη, προδικάζει ότι ο πλανήτης αυτός καταστράφηκε τελικά, πιθανότατα από πυρηνικό πόλεμο… Μαζί του καταστράφηκε ο πληθυσμός του, καθώς φαίνεται πως δεν διέθετε τρόπους και μέσα για να τον εγκαταλείψει ή γιατί δεν υπήρχε άλλος κατοικήσιμος πλανήτης στον οποίο να καταφύγει.
Ό,τι κι αν συνέβη, πάντως, είναι φανερό πια ότι η επικοινωνία της ανθρωπότητας με το αχανές διάστημα, είναι πλέον αμφίδρομη. Κι αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον της.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Εξωγήινο χέρι με τρία δάχτυλα βρέθηκε στο Περού

Inline
Inline