Αρχική / Εθνικά / Άμυνα / Ο Ερντογάν βάζει τις βόμβες στην Άγκυρα για να προκαλέσει εισβολή στη Συρία

Ο Ερντογάν βάζει τις βόμβες στην Άγκυρα για να προκαλέσει εισβολή στη Συρία

Γιώργος Φορόπουλος

Γιώργος Φορόπουλος

Ο Γιώργος Φορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι κάτοχος Msc στην επιστήμη της Δημογραφίας.
Γιώργος Φορόπουλος

Latest posts by Γιώργος Φορόπουλος (see all)

Ο Ερντογάν βάζει τις βόμβες στην Άγκυρα για να προκαλέσει εισβολή στη Συρία

Απ ευθείας καταγγελία προς το καθεστώς Ερντογάν έκανε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της ρωσικής βουλής, Frants Klintseviç

Σύμφωνα με πληροφορίες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών οι τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις στην τουρκική πρωτεύουσα μέσα σε ένα εξάμηνο με πολλούς νεκρούς, είναι στην πραγματικότητα δουλειά του παρακράτους του Ερντογάν με κύριο σκοπό να του δώσει την αφορμή για να εισβάλλει στην Συρία με την πρόφαση της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πολιτικό, ο Ερντογάν προσπαθεί εδώ και καιρό να σύρει την Τουρκία σε ανοιχτό πόλεμο μέσα στην Συρία για να αντιμετωπίσει το κουρδικό κίνημα που όλο και δυναμώνει και ήδη στην νοτιοανατολική Τουρκία διεξάγει κανονικό πόλεμο κατά των Τούρκων.

Έκτος όμως από τους Κούρδους, ο Ερντογάν όπως υποστήριξε ο Frants Klintseviç, φιλοδοξεί να καταλάβει το βόρειο τμήμα της Συρίας υλοποιώντας τα νέοοθωμανικά του όνειρα προκαλώντας όμως μεγάλο χάος ενώ οι φιλοδοξίες του επεκτείνονται και προς άλλες γειτονικές χώρες, (Ελλάδα ?).

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν διστάζει να σκοτώνει τον λαό του για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του που ήδη έχουν στοιχήσει πολύ και κάνεις δεν ξέρει το που θα φτάσει αυτή η υπερφίαλη μεγαλομανία του.

 

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Ο δικτάτορας της γειτονιάς μας – Γιατί όλοι αγνοούν την πραγματικότητα για τον Ερντογάν;

Inline
Inline