Αρχική / Αρχαία Ελλάδα / Ο τάφος του Αριστοτέλη είναι ευθυγραμμισμένος με άλλα ενεργειακά σημεία της Ελλάδας!

Ο τάφος του Αριστοτέλη είναι ευθυγραμμισμένος με άλλα ενεργειακά σημεία της Ελλάδας!

Γιώργος Φορόπουλος

Γιώργος Φορόπουλος

Ο Γιώργος Φορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι κάτοχος Msc στην επιστήμη της Δημογραφίας.
Γιώργος Φορόπουλος

Latest posts by Γιώργος Φορόπουλος (see all)

Ο τάφος του Αριστοτέλη είναι ευθυγραμμισμένος με άλλα ενεργειακά σημεία της Ελλάδας!

Κάποια στιγμή, περιμένοντας που θα καταλήξει η όλη ιστορία της Αμφίπολης -η οποία κάτι μου έλεγε ότι δεν ήταν χρονικά τυχαία, όχι μόνο από πολιτικής πλευράς- θέλησα να δω που ακριβώς “πέφτει” σε σχέση με τη Μακρινίτσα και τους Δελφούς, που ξέρουμε σίγουρα ότι είναι δυο άκρως ενεργειακά μέρη. Τράβηξα, λοιπόν, μια γραμμή και βγήκε μια απόλυτη ευθεία.

Στη συνέχεια πρόσθεσα και την Πύλο, όπου ως γνωστόν έκαναν διάφορα περίεργα πειράματα πριν από από την “ανακάλυψη” της Αμφίπολης. «Στο “φρέαρ των Οινουσσών” ίσως κρύβεται το μυστικό της δημιουργίας του κόσμου», έλεγαν και μάλλον δεν επιλέχθηκε τυχαία το μέρος για το πείραμα.

Και το αποτέλεσμα της γραμμής ήταν και πάλι η απόλυτη ευθεία:

Σήμερα, λοιπόν, λέω άντε να δω που ακριβώς πέφτει και η “ανακάλυψη” του νέου τάφου Αριστοτέλη, στην αρχαία Στάγειρα στην Χαλκιδική, σε σχέση με όλα τα προηγούμενα σημεία. Και η γραμμή… παραμένει η απόλυτη ευθεία!

Αλλά οι συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ. Φέτος συμπληρώνονται 2.400 χρόνια από τη γέννηση του Αριστοτέλη και η Unesco -το παρακλάδι του οργάνου παγκόσμια καμπαλιστικής διακυβέρνησης που λέγεται ΟΗΕ- ανακήρυξε το 2016 ως έτος του Αριστοτέλη.
 
«Συμπτωματικά» δυο μήνες μετά βρέθηκε και ο τάφος του. «Συμπτωματικά», μόλις εκχωρήσαμε την κυριαρχία μας μέχρι την επόμενη εκατονταετή επέτειο του (παρά ένα χρόν0), ουσιαστικά ένα νέο μνημόνιο. «Συμπτωματικά» είναι και πάλι στην ευθεία.
 
«Συμπτωματικά» και με απόλυτη γνώση μπορώ να σας πω ότι η κακή ενέργεια που νιώθουμε από το HAARP με εκείνη των πρακτικών της Καμπάλας είναι ίδιες, γι’ αυτό κάποιοι όταν δουλεύει το HAARP νιώθουν “σαν ματιασμένοι”.
 
Και τέλος, εντελώς «συμπτωματικά» λίγο πριν κλείσω το άρθρο μου, ακούω τη σκυλίτσα μου έξω να φωνάζει σαν τρελή. Βγαίνω και βλέπω ότι ένα φίδι ετοιμαζόταν να μπει στο σπίτι μου, εδώ στη Μακρινίτσα. Οι φωνές της το είχαν τρομάξει και ακινητοποιήσει στο τελευταίο σκαλοπάτι όπου είχε κουλουριαστεί.
Ως άλλος Ηρακλής το “καθάρισα”. 
 
Α δεν σας το είπα, σήμερα, «συμπτωματικά», “αποκαλύφθηκε” ο τάφος του Αριστοτέλη που κι αυτός εμπεριέχει ένα θυσιαστήριο….

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Ο Μύθος της Αλκιόνης και οι Αλκυονίδες μέρες

Inline
Inline