Αρχική / Ανεξήγητα / Μυστήρια / Σαμπάλα: Το μυστηριώδες Βασίλειο των Ιμαλαίων [Βίντεο]

Σαμπάλα: Το μυστηριώδες Βασίλειο των Ιμαλαίων [Βίντεο]

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Ο Πλάτωνας Γρηγοριάδης γεννήθηκε το 1982 στους Αγίους Θεοδώρους όπου και μεγάλωσε.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε με άριστα.
Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Latest posts by Πλάτωνας Γρηγοριάδης (see all)

Σαμπάλα: Το μυστηριώδες Βασίλειο των Ιμαλαίων [Βίντεο]

«Απαγορευμένη Γη», ή «Χώρα των Θαυμάτων», ή ακόμα και η «Γη των Θεών», είναι μερικά από τα πολλά ονόματα δίνονται σε μια θρυλική χώρα που ονομάζεται Σαμπάλα.

Όπως και στο μύθο, η μυστικιστική γη των «Σαμπάλα*» είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να γίνει αθάνατος, να μην υποφέρει ποτέ, και είναι γεμάτος με σοφία και αγάπη.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

*Η Σαμπάλα είναι μια πολυσύνθετη ιδέα, ένας μύθος, μια εικόνα αλλά και ένας τόπος, ένα κέντρο που υπάρχει στη Γη; Την έχουν αποκαλέσει ομφαλό του κόσμου, σύνδεσμο με τον κόσμο του ιερού.

Η παράδοση θέλει να βρίσκεται κάπου στο τμήμα εκείνο της Κεντρικής Ασίας όπου άκμασε ο Θιβετιανός Βουδισμός, αν και θεωρείτε πως σχετίζεται με όλες τις παραδόσεις που απορρέουν από την Αλήθεια όπως το κέντρο ενός τροχού με τις ακτίνες του.

Σε κάθε εποχή υπήρχαν σχολές διαφόρων δογμάτων, παραδόσεις και εκκλησίες που καθοδηγούσαν τους ανθρώπους στην αναζήτηση της Αλήθειας. Η ιδέα Της Σαμπάλα αντιπροσωπεύει αυτό που βρίσκεται πίσω και πέρα από κάθε αυθεντική σχολή, διδασκαλία και παράδοση.

 

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Οι μυστικές είσοδοι προς την υπόγεια Αθήνα

Inline
Inline