Αρχική / Ανεξήγητα / Μυστήρια / Στην Κίνα έφτιαξαν προσομοιωτή θανάτου

Στην Κίνα έφτιαξαν προσομοιωτή θανάτου

Γιώργος Φορόπουλος

Γιώργος Φορόπουλος

Ο Γιώργος Φορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι κάτοχος Msc στην επιστήμη της Δημογραφίας.
Γιώργος Φορόπουλος

Latest posts by Γιώργος Φορόπουλος (see all)

Στην Κίνα έφτιαξαν προσομοιωτή θανάτου

Ένας διαφορετικός προσομοιωτής δημιουργήθηκε στη Σανγκάη της Κίνας. Ο προσομοιωτής δίνει τη δυνατότητα σε όσους τον χρησιμοποιήσουν να βιώσουν πως είναι να πεθαίνεις, να αποτεφρώνεσαι και να αναγεννιέσαι.

Ο προσομοιωτής ξεκινά να λειτουργεί από σήμερα και επιτρέπει τους επισκέπτες του να «σκοτώνονται», να «αποτεφρώνονται» σε φούρνο και μετά να «ανασταίνονται» βιώνοντας την «γέννα» μέσα από μια γιγάντια μήτρα από λάτεξ.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον προσομοιωτή  δίνοντας το ποσό των 60 ευρώ, ενώ εφόσον το επιθυμούν μπορούν να καταγράψουν τις «τελευταίες» σκέψεις τους και τα «τελευταία» λόγια τους πριν τον επικείμενο θάνατό τους, με τη δυνατότητα να μπορούν να τα πάρουν μαζί φεύγοντας.

«Είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Σου δίνει τουλάχιστον τη δυνατότητα να ηρεμίσεις και να αναλογιστείς κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις » δήλωσε  η Λου Σιγέι μία εκ των πρώτων χρηστών.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Οι μυστικές είσοδοι προς την υπόγεια Αθήνα

Inline
Inline