Αρχική / Ανεξήγητα / Μυστήρια / Τα μυστηριώδη φέρετρα στη σπηλιά

Τα μυστηριώδη φέρετρα στη σπηλιά

Νικήτας Κατσόπουλος

Νικήτας Κατσόπουλος

Ο δημοσιογράφος και μελετητής του μεταφυσικού Νικήτας Κατσόπουλος γεννήθηκε στην Περίκλεια Πέλλας και από μαθητής ακόμα ξεκίνησε να ασχολείται με τις δύο μεγάλες αγάπες του. Το μεταφυσικό και το ανεξήγητο.
Νικήτας Κατσόπουλος

Τα μυστηριώδη φέρετρα στη σπηλιά

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, πόλος έλξης για τουρίστες στην Κίνα, έχει γίνει μια απρόσιτη σπηλιά μέσα στην οποία βρίσκονται φέρετρα!

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιος τα έβαλε εκεί και αν υπάρχουν πτώματα μέσα σε αυτά. Η σπηλιά βρίσκεται στο γεωπάρκο Φειτιανσάν (Feitianshan), στην επαρχία Χουνάν της κεντρικής Κίνας.

Τα μυστηριώδη φέρετρα στη σπηλιά

 

Οι τουρίστες συρρέουν για να δουν τα φέρετρα που έχουν τοποθετηθεί μέσα στη σπηλιά σε ένα ψηλό, κάθετο, βράχο. Το τοπικό γραφείο της πολιτιστικής κληρονομιάς λέει πως αυτά τα φέρετρα τοποθετήθηκαν εκεί περίπου δώδεκα αιώνες πριν.Τα μυστηριώδη φέρετρα στη σπηλιά

Ωστόσο, η απάντηση αυτή δεν είναι τεκμηριωμένη, με αποτέλεσμα να παραμένει άλυτο μυστήριο πώς βρέθηκαν εκεί, όπου είναι σχεδόν αδύνατη η πρόσβαση ανθρώπων, με ποιο τρόπο και γιατί.Τα μυστηριώδη φέρετρα στη σπηλιά

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Και η σανσκριτική γλώσσα απόγονος της Αρχαίας Ελληνικής

Inline
Inline