Αρχική / Ανεξήγητα / Μεταφυσικό / Τα 7 σώματα της αύρας και η ψυχή του ανθρώπου

Τα 7 σώματα της αύρας και η ψυχή του ανθρώπου

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Ο Πλάτωνας Γρηγοριάδης γεννήθηκε το 1982 στους Αγίους Θεοδώρους όπου και μεγάλωσε.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε με άριστα.
Πλάτωνας Γρηγοριάδης

Latest posts by Πλάτωνας Γρηγοριάδης (see all)

Τα 7 σώματα της αύρας και η ψυχή του ανθρώπου

Τα 7 σώματα της αύρας και οι ενέργειες τους στο φυσικό σώμα.

Η αθάνατη ψυχη του ανθρώπου εχει 7 ενεργειακά κέντρα ( τσακρα ) που ξεκινούν απο την ουρά της σπονδυλικής στήλης και φτάνουν μεχρι την κορυφή του κεφαλιού . Καθε κυταρο του ανθρώπινου σώματος συνδέεται με την σπονδυλική στήλη .
Το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο είναι κομμάτι της συμπαντικής ενέργειας.
Περιγράφεται ως ένα φωτεινό σώμα που περιβάλλει και διαπερνά το φυσικό ανθρώπινο σώμα, και εκπέμπει τη δική του ακτινοβολία που αποκαλείται αύρα.

Διαιρείται σε ,επίπεδα που αποτελούνται από ενεργεια και ανώτερες δονήσεις στο φυσικό σώμα το οποίο το περιβάλλουν και το διαποτίζουν.
Κάθε αυρικο επίπεδο είναι διαφορετικό, έχει τη δική του ιδιαίτερη λειτουργία και συσχετίζεται με ένα τσακρα.

Πρώτο

Ειναι το κέντρο της βάσης και σχετίζεται με τη φυσική λειτουργία, και τις φυσικές αισθήσεις , δηλαδή οταν αισθανόμαστε το σωματικό πόνο ή την απόλαυση.

Γιατι η ενεργεια αυτου του κέντρου ειναι μεσα στο φυσικο σωμα και συνδέεται με τις αυτόματες και αυτόνομες λειτουργίες του σώματος.

Η θέση του ειναι κάτω χαμηλά στην ουρά της σπονδυλικής στήλης και φτάνει μεχρι κάτω στα πόδια .

Τα όργανα που σχετίζονται και επηρεάζονται απο αυτο ειναι τα οστά τα νύχια τα δόντια τα πόδια το ανοσοποιητικό, τα επινεφρίδια , ο μυελός των οστών και από αυτο τσακρας γειωνουμε την ενεργεια στη γη και γενικά ειναι το κέντρο που αφορά την ύλη και την ευημερία στην ζωή μας ….

Οταν δεν λειτουργεί σωστά φερνει παχυσαρκία , δυσκοιλιοτητα και προβλήματα με ολα τα όργανα που σχετίζονται με αυτο και στο γενικότερο περιβάλλον την στέρηση των υλικών αγαθών την πλεονεξία τον εγωισμο και την ασέλγεια και δεν υπάρχουν ηθικές αρχές .

Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα (Το φυσικό σώμα )

Η χαρακτηριστική λέξη του ειναι το ( ΕΧΩ) . Το χρωμα του ειναι το κόκκινο και το στοιχείο του ειναι η ΓΗ.

Σταθερές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτού του κέντρου ειναι η Αγνότητα η Σταθερότητα , η Αξιοπιστία , ο Σεβασμός η Ολότητα και η Ομαδικότητα .

Ινδικό όνομα ( Μουλανταρα)

Δευτερο

Ειναι το ιερό πλέγμα και σχετίζεται με τα συναισθήματα σε οποιαδιποτε μορφή των σχέσεων της ζωη μας. Η θέση του ειναι λιγο κάτω απο τον αφαλό.

Τα όργανα που σχετίζονται με αυτο ειναι τα γεννητικά οργανα η ουροδόχος κύστη , τα νεφρά , ολα τα υγρά του σώματος η ζωτική ενέργεια και η αναπαραγωγή .

Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα όργανα που σχετίζονται με αυτο την σεξουαλικη ζωή και τον τομέα ολων των μορφών σχέσεων στη ζωή μας ,εχει ψυχρότητα , θυμό , μισος και κακιά .

Αντιπροσωπευει και επηρεάζει στην αύρα (το Συναισθήματικο σωμα)

Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το (Αισθάνομαι ) .

Το χρωμα του ειναι το πορτοκαλί και το στοιχείο του το ΝΕΡΟ. Σταθερές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου ειναι η Καταννοηση ,η Συγχώρεση και ολα τα Θετικα Συναισθήματα .

Ινδικό όνομα ( Σβαντιστανα )…

Τα 7 σώματα της αύρας και η ψυχή του ανθρώπου

Τριτο

Ειναι το ηλιακό πλέγμα και έχει να κάνει με τη νοητική μας ζωή και λέγεται σε πολλες θρησκείες και κουλτούρες της γης οτι εκεί ειναι ο οίκος της ψυχής .

Η θέση του βρίσκεται απο το δίαφραγμα έως τον αφαλό . Τα όργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι η μέση η κοιλιά το πεπτικό σηστημα η σπλήνα , το συκώτι, το πάγκρεας , το νευρικό σηστημα και η αυτοπεποίθηση .

Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα οργανα που σχετίζονται με αυτο και φερνει καταθληψη , αδυναμία και ανασφάλεια και χάσιμο της εμπιστοσύνης.

Αντιπροσωπευει και επηρεάζει στην αύρα το (Νοητικό σωμα)

Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το ( Μπορω ). Το χρωμα του ειναι το κίτρινο και το στοιχείο του η ΦΩΤΙΑ.

Σταθερές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου ειναι η Ενεργεια , η Δυναμη , η Θέληση η Αυτοπεποίθηση και η Ειρήνη ..

Ινδικο όνομα ( Μανιπουρα )

Τέταρτο

Ειναι το καρδιακό πλέγμα και μέσω αυτου αγαπάμε όχι μόνο τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και γενικότερα την ανθρωπότητα. Η θέση του βρίσκεται στη μέση του θώρακα .

Τα οργανα που σχετίζονται και επηρεάζει ειναι η καρδιά , η πλάτη το κυκλοφορικό σηστημα, το δέρμα , και θυμος αδένας . Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα οργανα που σχετίζονται με αυτο και αποφεύγει να δώσει αισθήματα με τον φόβο μην πληγωθεί ..

Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα (το Αστρικό σωμα )

Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το (Αγαπώ). Το χρωμα του ειναι το πράσινο και το στοιχείο του ο ΑΕΡΑΣ.

Σταθερές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου ειναι η Αγνη Αγαπη, ο Ανθρωπισμός , η Δοτικοτητα και η Ισορροπία .

Ινδικό όνομα (Αναχατα ).

Πεμπτο

Το κέντρο του λαιμού συνδέεται με τη δύναμη του λόγου, την έκφραση και την ανάληψη της ευθύνης για τις πράξεις μας. Ειναι το μέρος που ο ανθρωπος τραβά απο το σύμπαν την αιθερικη ενεργεια ειναι τυχαίο οτι στην εποχή μας εχουν γινει μάστιγα οι αρρώστιες με το θυρεοειδή??? ..

Επισης ειναι το μονο τσακρας που καθαρίζεται απο τον αιθερικο Μετατροπέα Οργονιτη…

Η θέση του βρίσκεται στο λαιμο και φτάνει μεχρι τις παλάμες των χεριών . Τα οργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι ο θυρεοειδής , οι πνεύμονες , οι φωνητικές χορδές , οι βρογχοι , η φωνή και τα χέρια . Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα οργανα που σχετίζονται με αυτο και εχει φθόνο για προσωπική επικράτηση , κανει καυγάδες , αρνητικές σκέψεις που υλοποιούνται , και εχει αποκλεισμό και απομόνωση απο Συμπαντική ενεργεια ..

Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Αιθερικο σωμα)

Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το (Μιλώ ) .

Ειναι ο χώρος των φύλαχτων γιατι εχει την ιδιότητα να τραβά την Συμπαντική ενεργεια στο κέντρο του λαιμού που απο το αριστερο χέρι παίρνει τις ενέργειες και απο το δεξι χέρι δίνει τις ενέργειες.

Το χρωμα του ειναι το τιρκουάζ και το στοιχείο του ειναι ο ΗΧΟΣ.

Σταθερές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου ειναι η Διμιουργικη Δυναμη Τελειότητας η Ειλικρίνης Έκφραση , και η Ξεκάθαρη Επικοινωνία.

Ινδικό όνομα ( Βισουντα)

Έκτο

Ειναι το τρίτο μάτι και σχετίζεται διοραση την διαίσθηση και την αφιέρωση στην ουράνια αγάπη, για τα παντα και θεωρεί όλες τις μορφές ζωής ως πολύτιμες δημιουργίες του Θεού.

Η θέση του βρίσκεται στο κέντρο του μέτωπου .

Τα οργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι η όραση τα μάτια τα αυτιά η υπόφυση και το πρόσωπο .

Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα οργανα που σχετίζονται με αυτο και δίνει Νωθρότητα και ψυχρή λογική χωρις κριτήρια Υπερήφανεια και Διανοητική Αλαζονεία .

Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Ουράνιο σωμα ) Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το ( βλέπω) .

Το χρωμα του ειναι το λουλακι και το στοιχείο του ειναι το ΦΩΣ.

Σταθερές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου ειναι η Συγκέντρωση και η Αφιέρωση …

Ινδικό όνομα ( Ατζα)

Έβδομο

Ειναι η κορώνα και συνδέεται με το Θείο την ανώτερη διάνοια και γνώση και την ολοκλήρωση της πνευματικής μας υπόστασης ..

Μέσα στο αύρικο επίπεδο της Κορωνάς , υπάρχουν και οι μνημες απο τις προηγούμενες ζωές .

Η θέση του βρίσκεται στην κορυφή του κρανίου . Τα οργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι εγκέφαλος και η επιφυση . Οταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικα ολα τα οργανα που σχετίζεται με αυτο και υπάρχει αμφισβήτηση για τον δημιουργό του σύμπαντος .

Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Κεθερικο Σωμα )

Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το ( Γνωρίζω ).

Το χρωμα του ειναι λευκόχρυσο και το στοιχείο του η ΣΚΕΨΗ .

Σταθερές αξίες και ιδιοτητες ενεργοποίησης αυτου του κέντρου ειναι η Σύνδεση με το Θείο η Καταννοηση της Συλογικης Συνείδησης και η Ανώτερη ΓΝΩΣΗ .

Ινδικο όνομα (Σαχασραρα).

Τα 3 πρώτα αυρικά στρώματα 1,2,3, τσακρας σχετίζονται με τις ενέργειες που συνδέονται με το φυσικό πεδίο και τα 3 επάνω αύρικα στρώματα τσακρας 5,6,7 σχετίζονται με τις ενέργειες που συνδεονται με το πνευματικό πεδίο, το 4ο στρώμα ή αστρικό πεδίο , που σχετίζεται με το τσάκρα της καρδιάς, είναι αυτο που ενώνει όλες τις ενέργειες όταν οδεύουν από το ένα πεδιο στο άλλο . Η ενεργεια έρχεται απο πάνω και εμείς την μετουσιωνουμε και την γειωνουμε προς τα κάτω

Η έλλειψη ροής του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος, με τον καιρό οδηγεί σε ασθένειες στο φυσικο σωμα .Μεταλασει τις αντιλήψεις μας και παγώνει τα συναισθήματα μας.

Για να ειμαστε ισοπημενοι πνευματικά πρέπει να δουλέψουμε και να αναπτύξουμε την ωριμότητα και την διαύγειά μας.

Τα παντα γύρω μας εχουν απέραντη ενεργεια και εμείς λειτουργούμε σαν σφουγγάρια .

Δεδομένου ότι αυτη η ενέργεια συνδέεται σε μια μορφή συνολικής συνειδητότητας, γιαυτο και μπορουν κάποιοι με κάποια τεχνάσματα ψεκασμους ,ηχητικές παρεμβολές και άλλες μεθόδους να μας ελέγχουν και να αντλούν την ζωτική μας ενεργεια υποκινοντας με πονηρό τροπο την συναισθηματική μας σκέψη και τα αρνητικα συναίσθηματα για να μπλοκάρουμε εμείς τις ψυχικές μας ενέργειες και να μας μετατρέπουν σε πρόβατα που ζει και υπάρχει το καθένα για παρτη του χωρις να μπορεί να λειτούργησει ομαδικά για το ανώτερο καλο.. Δημιουργώντας τρόμο για την ίδια του την υπαρξη με αποτελέσμα να μην μπορεί να δει η να νοιαστεί για κανεναν γύρω του .. Οποτε με μεγάλη ευκολία πια οι ανθρωποι πέφτουν θύματα σε ρήτορες ψευτοηγέτες που το παίζουν μεσσίες που τους εχουν φλομώσει στις ψεύτικες υποσχέσεις . Εδω λοιπόν ειναι το μεγαλο μυστικό που έχουμε άγνοια και με αυτο μας ελέγχουν .. Εχουν δώσει σκόρπια η παραποιημένα στοιχεία για την αθάνατη ανθρώπινη ψυχη και τις δυνατότητες της σε ατομικό πεδίο και η απόδειξη ειναι το ποσο μαεστρικά μας ελέγχει το παγκόσμιο συστημα ..άρα το παγκόσμιο συστημα γνωρίζει τα παντα …

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Πρόσεξε την σκέψη σου γιατί μπορεί και γίνεται πράξη

Inline
Inline