Αρχική / Ανεξήγητα / Μυστήρια / Τρόμος στην Ισπανία: Είναι αυτό το θρυλικό Γέτι; [Βίντεο]

Τρόμος στην Ισπανία: Είναι αυτό το θρυλικό Γέτι; [Βίντεο]

Νικήτας Κατσόπουλος

Νικήτας Κατσόπουλος

Ο δημοσιογράφος και μελετητής του μεταφυσικού Νικήτας Κατσόπουλος γεννήθηκε στην Περίκλεια Πέλλας και από μαθητής ακόμα ξεκίνησε να ασχολείται με τις δύο μεγάλες αγάπες του. Το μεταφυσικό και το ανεξήγητο.
Νικήτας Κατσόπουλος

Τρόμος στην Ισπανία: Είναι αυτό το θρυλικό Γέτι; [Βίντεο]

Τις συζητήσεις γύρω από την ύπαρξη του «Χιονάνθρωπου των Ιμαλαΐων» ή ευρύτερα γνωστού ως Γέτι, αναμοχλεύει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου.

«Ένα περίεργο ζώο εντοπίστηκε στο Formigal. Τι είναι αυτό; Είναι αρκούδα; Είναι το θρυλικό Γέτι;», αναρωτιέται ο άνδρας που απαθανάτισε το μυστηριώδες πλάσμα σε ισπανικό χειμερινό τουριστικό συγκρότημα, σκορπώντας τον πανικό στους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

 Και μπορεί οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κάντρου να έσπευσαν να καθησυχάσουν τους επισκέπτες, ενημερώνοντας ότι ερεύνησαν την περιοχή και δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο, ωστόσο η (τουλάχιστον) ανησυχία… δεν έχει ξεφύγει από το κόκκινο.

Όπως ωστόσο συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις, δεν έλειψαν και τα διαδικτυακά τρολαρίσματα, καθώς κάποιοι υποστήριξαν πως πρόκειται για τον Snowflake, το διάσημο γορίλα αλμπίνο που έζησε στο ζωολογικό κήπο της Βαρκελώνης την περίοδο 1966-2003 και επέστρεψε από τον άλλο κόσμο…

Οι επιστήμονες πάντως συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι το Γέτι είναι απλά ένας μύθος, αρνούμενοι κάθε ένδειξη αποδεικτικού στοιχείου…

 

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Οι μυστικές είσοδοι προς την υπόγεια Αθήνα

Inline
Inline