Αρχική / Συνομωσίες / Χάκερ ισχυρίζεται ότι η NASA έχει πολεμικά διαστημόπλοια

Χάκερ ισχυρίζεται ότι η NASA έχει πολεμικά διαστημόπλοια

Χάκερ ισχυρίζεται ότι η NASA έχει πολεμικά διαστημόπλοια

Ο Γκάρι ΜακΚίνον, Σκωτσέζος χάκερ που είχε κατηγορηθεί το 2002 για το «μεγαλύτερο χακάρισμα στρατιωτικών συστημάτων όλων των εποχών», καθώς είχε «χακάρει» υπολογιστές των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της NASA (μέσα στο χρονικό διάστημα 2001-2002, υπό το username «Solo») υποστήριξε σε συνέντευξή του σε «ουφολογικό» κανάλι (RichPlanet TV) ότι βρήκε στοιχεία για ένα μυστικό αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα το οποίο «τρέχει» το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ. Και, όπως συμπλήρωσε, φαίνεται να περιλαμβάνει πολεμικά διαστημόπλοια.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής Metro, ο ΜακΚίνον είπε ότι χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα ονόματι Landsearch, που έψαχνε σε αρχεία και φακέλους, και ψάχνοντας βρήκε ένα Excel με «non-terrestrial officers» (αξιωματικούς εκτός Γης). Σε αυτό περιλαμβάνονταν βαθμοί και ονόματα, ενώ υπήρχαν καταχωρήσεις και για «μεταφορές υλικού» μεταξύ σκαφών. «Πρέπει να έχουν σκάφη στο Διάστημα, τα ονόματα άρχιζαν με “USS”».

Χάκερ ισχυρίζεται ότι η NASA έχει πολεμικά διαστημόπλοια

Ανεξαρτήτως του αν οι ισχυρισμοί του παραπέμπουν πολύ έντονα στην τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Stargate» παρά στην πραγματικότητα, κάποιοι στο Ίντερνετ υπενθυμίζουν ότι μόλις το 2012 οι αμερικανικές αρχές σταμάτησαν να επιδιώκουν την έκδοσή του στις ΗΠΑ…

«Για όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά, μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Μετάφραση: Ελληνικά»

Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί με τους συνωμοσιολόγους, από την μία πιστεύουν ότι η Nasa δεν πήγε ποτέ στη σελήνη και τώρα μας λένε ότι έχει στείλει διαστημόπλοια σε απομακρυσμένους γαλαξίες, πως ονομάζεται αυτό επιστημονικά γιατρέ μου;

Ο Gary McKinnon το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου του 2001 και Μαρτίου του 2002 όντως παραβίασε τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας του στρατού των ΗΠΑ και της Nasa, 97 υπολογιστές στο σύνολο παραβιάστηκαν στις ΗΠΑ ενώ αυτός βρισκόταν στο Λονδίνο στο σπίτι της θείας της κοπέλας του. Η Μ. Βρετανία μετά από σειρά νομικών διαδικασιών όντως απέκλεισε το 2012 το ενδεχόμενο έκδοσης του στις ΗΠΑ.

Μέχρι εδώ όλα καλά, από εδώ και κάτω όμως αρχίζουν τα δύσκολα, επιτρέψτε μου μια μικρή παρένθεση.

Το άρθρο αυτό μου το είχε στείλει ένας φίλος ως τρανταχτή απόδειξη και στήριζε την άποψη του στο γεγονός της πολύχρονης προσπάθειας πίεσης των ΗΠΑ προς τη Μ. Βρετανία για την έκδοση του στις αμερικανικές αρχές, η ερώτηση του φίλου μου ήταν η εξής,.. «Αφού δεν βρήκε τίποτα γιατί επέμεναν οι Αμερικάνοι να τον παραδώσουν οι Άγγλοι;»

Δεν λέω, πολύ ψαγμένη ερώτηση, όπως όλες οι συνωμοσιολογικές ερωτήσεις άλλωστε, το γεγονός πως παραβίασε 97 στρατιωτικούς υπολογιστές και αυτό από μόνο του φτάνει στο να ζητάνε την έκδοσή του δεν του πέρασε από το μυαλό, κλείνω τη παρένθεση.

Ο Gary McKinnon παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που μπαινόβγαινε στους υπολογιστές της Nasa και του στρατού των ΗΠΑ δεν κατάφερε να φέρει στο φως ούτε μία απόδειξη, ούτε μία φωτογραφία, ώστε να επιβεβαιώνονται οι ακραίοι ισχυρισμοί περί διαστημοπλοίων που η ονομασία τους αρχίζει από USS σε απομακρυσμένους γαλαξίες .

Ομολογώ πως αυτό το USS με προβλημάτισε για το αν ο Gary McKinnon όντως έβλεπε κάτι στους υπολογιστές της Nasa ή μπερδεύτηκε με τo πασίγνωστο USS Enterprise από το Star Trek.

Χάκερ ισχυρίζεται ότι η NASA έχει πολεμικά διαστημόπλοια

Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος ο Gary McKinnon σε συνέντευξη του το 2005 στον Guardian όταν και ερωτήθηκε για τα ονόματα των διαστημόπλοιων που είδε απαντώντας ότι δεν θυμάται καθώς εκείνη την εποχή κάπνιζε πολλές ουσίες που δεν κάνουν καλό στη διάνοια.

Αντιγράφω την ερώτηση και την απάντηση του Gary McKinnon.

«What were the ship names?»

«I can’t remember,» says Gary. «I was smoking a lot of dope at the time. Not good for the intellect.»

http://www.theguardian.com/theguardian/2005/jul/09/weekend7.weekend2

Παρόλα αυτά ο Gary McKinnon ίσως κάτι είδε στη Nasa, όχι όμως διαστημόπλοια σε απομακρυσμένους γαλαξίες αλλά διάφορα projects της Nasa για μελλοντικά διαστημόπλοια. Δείτε ένα από αυτά στους παρακάτω συνδέσμους.

http://www.nasa.gov/exploration/home/antimatter_spaceship.html

http://www.nasa.gov/images/content/145956main_NTR_borowskii.jpg

Χάκερ ισχυρίζεται ότι η NASA έχει πολεμικά διαστημόπλοια

Ίσως οι ουσίες που όπως δήλωσε ο ίδιος ότι κάπνιζε επηρέασαν τη κρίση του και νόμιζε ότι το Star Trek είναι ιστορικό ντοκιμαντέρ.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

H προφητική φράση του «Έλληνα Τέσλα», Γεώργιου Γκιόλβα: «Ευτυχώς που δεν θα ζω το 2018»

H προφητική φράση του «Έλληνα Τέσλα», Γεώργιου Γκιόλβα: «Ευτυχώς που δεν θα ζω το 2018»

Inline
Inline