Αρχική / Ανεξήγητα / Μυστήρια / Edgar Cayce: Ένας από τους πιο αινιγματικούς σύγχρονους προφήτες [Βίντεο]

Edgar Cayce: Ένας από τους πιο αινιγματικούς σύγχρονους προφήτες [Βίντεο]

Γιώργος Φορόπουλος

Γιώργος Φορόπουλος

Ο Γιώργος Φορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι κάτοχος Msc στην επιστήμη της Δημογραφίας.
Γιώργος Φορόπουλος

Latest posts by Γιώργος Φορόπουλος (see all)

Edgar Cayce: Ένας από τους πιο αινιγματικούς σύγχρονους προφήτες [Βίντεο]
Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένας ακόμη «Νοστράδαμος»; Ίσως άδικα, ο Edgar Cayce έμεινε στη σκιά του, παραμένοντας, ως ένας από τα πιο αινιγματικούς και πιο δημοφιλείς σύγχρονους προφήτες.

Γνωστός και ως «προφήτης του ύπνου», γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου, 1877. Έδειξε ένα απίστευτο χάρισμα για διόραση, όταν, ακόμα πολύ νέος, ήταν σε θέση να θεραπεύσει τον εαυτό του από μια σοβαρή ασθένεια, μέσα από ένα όραμα.

Το έπραξε, ενώ ήταν σε κατάσταση ύπνωσης και οδήγησε την οικογένειά του, βήμα βήμα μέσα από τις αναγκαίες οδηγίες για να τον θεραπεύσει. Από τότε, το σπίτι του Cayce είχε μετατραπεί σε ένα κέντρο προσκυνήματος για πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι συμμετείχαν στις συνεδριάσεις σε αναζήτηση λύσεων για πολλά προβλήματα.

Ο Cayce είναι υπεύθυνος για πολλές προφητείες που πληρούνται ήδη σήμερα, όπως τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ή το θάνατο πολλών προέδρων, συμπεριλαμβανομένων των Κένεντι. Αφιέρωσε τη ζωή του στην έρευνα θεμάτων που σχετίζονται με την υλοποίηση, τη διόραση, τα UFO, την Ατλαντίδα, την πνευματικότητα και τη θεραπεία, μεταξύ πολλών άλλων.

Εδώ έχουμε μερικές από τις σημαντικότερες προφητείες του Edgar Cayce

Ανακοίνωσε το ξύπνημα των ηφαίστειων Βεζούβιου και Αίτνα.

Το 1934, είχε προβλέψει ότι η πλειοψηφία του ιαπωνικού εδάφους θα γλιστρήσει στη θάλασσα. Σήμερα, η ιαπωνική γεωλόγος Nobichico Obara υποστηρίζει ότι η Ιαπωνία βυθίζεται συνεχώς στη θάλασσα, δύο με τρία εκατοστά ανά έτος.

Ο Cayce, πρόβλεψε ότι η «πόλη του χρυσού» θα ανακαλυφθεί στην έρημο Γκόμπι. Μια μυστηριώδης πόλη που θα έχει ναούς με ανελκυστήρες, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και πολλά μαγικά στοιχεία.

Σχετικά με την πόλη της Νέας Υόρκης, Ο Cayce ανακοίνωσε την ξαφνική εξαφάνιση της Νέας Υόρκης μέσα από ένα όραμα: «Προς το 2100 στη Νεμπράσκα: Η θάλασσα καλύπτει προφανώς όλο το δυτικό τμήμα της περιοχής, και η πόλη όπου έζησα ήταν στην ακτή.» Τμήματα του τώρα στην ανατολική ακτή της Νέας Υόρκης, ή η ίδια την Νέα Υόρκη , θα εξαφανισθούν. Θα συμβεί σε μια άλλη γενιά, (ημερομηνία Ρέντινγκ 1941), ενώ το νότιο τμήμα της Καρολίνα, η Γεωργία και αυτά θα εξαφανιστούν. Αυτό θα είναι πολύ αργότερα..

Τα νερά των Μεγάλων Λιμνών θα αδειάζουν στον Κόλπο του Μεξικού. Θα ήταν καλό αν η ναυσιπλοΐα είναι έτοιμη. Θα υπάρξουν νέα εδάφη μακριά από την Καραϊβική. Στη θάλασσα θα εμφανιστεί ξηρά. Η Νότια Αμερική θα τρέμει από το ανώτατο τμήμα της μέχρι το κατώτατο, και στην Ανταρκτική εκτός το Τιέρα Φουέγκο, η γη θα πλημμυρίσει με ορμητικά νερά.

Ο Cayce προβλέπει ότι κρυμμένες δυνάμεις θα ανακαλυφθούν στα ύδατα του Bimini, με κρυστάλλους χαλαζία που θα αναγνωρίζονται για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, καθώς εκεί θα βρεθεί η Χαμένη Ατλαντίδα. Όσον αφορά τη μυθική Ατλαντίδα, λέει:

«Τα αρχεία της Ατλαντίδας θα είναι ανοικτά σε όλους με όλη την πνευματική γνώση που ξεκίνησε με τη γνώση του ενός» Θεός «(…) Ένας μυστικός θάλαμος που θα βρεθεί και η κατασκευή ενός ναού θα κάνουν τα κρυμμένα αρχεία προσβάσιμα. Ο Cayce προβλέπει ότι η Ατλαντίδα θα «αναστηθεί».

Όσον αφορά την αλλαγή του κλίματος, ο Cayce είπε ότι η τήξη των πάγων στη Γροιλανδία και την Ανταρκτική θα μπορούσε να προκαλέσει βίαιη τεκτονική δραστηριότητα στον πλανήτη και, κατά συνέπεια, εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμούς, τσουνάμι και πλημμύρες.

Ο Cayce προφητεύει για τον Ομπάμα. Ο τεσσαρακοστός τέταρτος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι Αφροαμερικανός και θα είναι ο τελευταίος πρόεδρος. Ο τεσσαρακοστός τέταρτος Πρόεδρος θα τραβήξει τη σκανδάλη των πυρηνικών.

Είπε επίσης πως χτίστηκε η Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου.

«Με τη χρήση αυτών των δυνάμεων στη φύση, που κάνουν το σίδηρο να κολυμπάει. Η πέτρα επιπλέει στον αέρα με τον ίδιο τρόπο. Αυτό θα ανακαλυφθεί το 1958. (Το 1958 ο καθηγητής W. Heisenberg ανακοινώνει την ανακάλυψη της ενοποιημένης θεωρίας πεδίου).»

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Οι μυστικές είσοδοι προς την υπόγεια Αθήνα

Inline
Inline