Αρχική / Εθνικά / Άμυνα / Έκτακτο: Ρώσοι κομάντο συνέλαβαν τζιχαντιστές που ετοίμαζαν επιθέσεις σε Μόσχα και Αγία Πετρούπολη

Έκτακτο: Ρώσοι κομάντο συνέλαβαν τζιχαντιστές που ετοίμαζαν επιθέσεις σε Μόσχα και Αγία Πετρούπολη

Γιώργος Φορόπουλος

Γιώργος Φορόπουλος

Ο Γιώργος Φορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι κάτοχος Msc στην επιστήμη της Δημογραφίας.
Γιώργος Φορόπουλος

Latest posts by Γιώργος Φορόπουλος (see all)

Έκτακτο: Ρώσοι κομάντο συνέλαβαν τζιχαντιστές που ετοίμαζαν επιθέσεις σε Μόσχα και Αγία Πετρούπολη

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ρώσικα ειδησιογραφικά πόρταλ, επτά άτομα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής και ανακρίνονται από τις αρχές.

Επτά τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους συνέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας την Δευτέρα, όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τζιχαντιστές σχεδίαζαν να επιτεθούν στην Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη και συνελήφθησαν στην Αικατερινούπολη, στα Ουράλια.

Σύμφωνα με το Russia Today, ο αρχηγός της ομάδας μπήκε στην Ρωσία από την Τουρκία. Στα σχέδιά τους είχαν την επιστροφή στη Συρία, στα εδάφη που βρίσκονται υπό την κυριαρχία του Ισλαμικού Κράτους. «Προετοίμαζαν επιθέσεις με υψηλό αντίκτυπο», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ομοσπονδιακών Δυνάμεων Ασφαλείας της Ρωσίας.

Κατά την σύλληψη των υπόπτων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί πυροκροτητές, χειροβομβίδες, πιστόλια κά.

Από τους επτά συλληφθέντες, κάποιοι είναι πολίτες της Ρωσίας και κάποιοι προέρχονται από χώρες της Κεντρικής Ασίας.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Ο δικτάτορας της γειτονιάς μας – Γιατί όλοι αγνοούν την πραγματικότητα για τον Ερντογάν;

Inline
Inline