Αρχική / Πολιτισμός / Πολιτιστικά / Επιστρέφουν τα x-files . Ποιοι θα παίζουν [Τρέιλερ]

Επιστρέφουν τα x-files . Ποιοι θα παίζουν [Τρέιλερ]

Επιστρέφουν τα x-files . Ποιοι θα παίζουν [Τρέιλερ]

 

Πέρασαν δεκατρία ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που παρακολουθήσαμε τον πράκτορα Mulder και την πράκτορα Scully να εξιχνιάζουν ένα ακόμα μεταφυσικό μυστήριο. Το 2016, ωστόσο, η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη θα επανέλθει δριμύτερη και η Fox μόλις δημοσίευσε εκτενές υλικό από τα νέα γυρίσματα.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ 2002.

Η πρεμιέρα αναμένεται στις 24 Ιανουαρίου 2016 και τουλάχιστον η πρώτη (καινούρια) σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Οπότε, παλιοί και νέοι έχουν χρόνο να θυμηθούν και να μάθουν αντιστοίχως. Τι θα (ξανα) δούμε. Σε μια πιο σύγχρονη βερσιόν. Θέλοντας και μη. Εξωγήινοι και ερωτική ένταση παραμένουν στην κορυφή των θεματικών και των ζητουμένων. Σαφέστατα.

ΤΟ CAST ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ

Διότι X-Files χωρίς David Duchovny και Gillian Anderson απλώς δεν νοούνται. Αν μη τι άλλο, θα έχει φοβερό ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τη χημεία τους. Μετά από τόσα χρόνια και μετά από τόσο διαφορετικές πορείες, οι οποίες όμως έμελλαν να ξανασυναντηθούν. Γενικότερα, πρόκειται για reunion με τα όλα του. Μιας και Chris Carter (ο δημιουργός τους show), Mitch Pileggi (βλ. Skinner) και William B. Davis (βλ. Cigarette-Smoking Man) επιστρέφουν, επίσης, δριμύτεροι.

Επιστρέφουν τα x-files . Ποιοι θα παίζουν [Τρέιλερ]

Υπομονή μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2016… Δείτε το trailer:

 

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Η αίθουσα των χαρτών των Μεδίκων

Η αίθουσα των χαρτών των Μεδίκων

Inline
Inline