Αρχική / Ανεξήγητα / Μυστήρια / Η μαγνητική οικογένεια της Μαλαισίας

Η μαγνητική οικογένεια της Μαλαισίας

Η μαγνητική οικογένεια της Μαλαισίας

Εν είδει βιολογικού… ηλεκτρομαγνήτη, ένα 13χρονό αγόρι από τη Μαλαισία διαθέτει διαπιστωμένα την ικανότητα να έλκει πάνω του διάφορα μεταλλικά αντικείμενα. Παραξενιά της φύσης θα μπορούσε να πει κανείς. Μαθαίνοντας όμως ότι τόσο ο πατέρας όσο και ο 72χρονος παππούς του αγοριού αυτού διαθέτουν παρόμοιες ικανότητες δεν μπορούμε παρά να μιλήσουμε για μια οικογένεια μαγνητικών ανθρώπων.

Ο κατάλογος εξάλλου των μελών της οικογένειας που διαθέτουν στοιχεία ηλεκτρομαγνήτη δεν σταματά εκεί. Δύο ακόμη γιοι κι ένα ακόμη εγγόνι του ηλικιωμένου… σούπερμαν διαθέτουν ανάλογες ιδιότητες. Ο ίδιος ανακάλυψε την αινιγματική του δύναμη πριν από δέκα περίπου χρόνια, αφού διάβασε ένα άρθρο για μια οικογένεια από την Ταϊβάν με ανάλογο… κληρονομικό χάρισμα.

Ο Λιου Λόου Λιν είναι γνωστός σε ολόκληρη τη Μαλαισία ως μαγνητικός άνθρωπος (magnetic man). Παρά τα χρόνια που τον βαραίνουν, ο συνταξιούχος από την Γκουνούνγκ Ραπάτ κατόρθωσε να σύρει ένα αυτοκίνητο επί 20 μέτρα χρησιμοποιώντας μόνο την κρυφή δύναμη του σώματός του. Στόχος του είναι να μπει στο μαλαισιανό βιβλίο των ρεκόρ, αλλά και στο βιβλίο Γκίνες.

Η μαγνητική οικογένεια της Μαλαισίας

Το πώς και το γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπόρεσε να περάσει αυτήν την παράξενη ιδιότητα στο γιο του και στον εγγονό του εμπίπτει πραγματικά στη σφαίρα του ανερμήνευτου. «Δεν χρειάζεται να συγκεντρωθώ πάρα πολύ, τα μεταλλικά αντικείμενα απλά κολλάνε πάνω στο σώμα μου», δηλώνει το αγοράκι.

Με τα μικρά αντικείμενα δεν έχω κανένα πρόβλημα, όταν όμως κολλήσουν βαριά αντικείμενα πάνω μου κουράζομαι, ήταν οι λέξεις του Κιν Σενγκ.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση του 14χρονου Σοβιετικού μαθητή Ινγκα Γκαϊντουτσένκο, το σώμα του οποίου συμπεριφέρεται ως ένας πολύ ιδιαίτερος μαγνήτης. Κι αυτό, γιατί ασκεί ελκτική δύναμη όχι μόνο σε μεταλλικά αντικείμενα όπως κουτάλια, αλλά και σε πορσελάνες, ακόμη και σε βιβλία.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Οι μυστικές είσοδοι προς την υπόγεια Αθήνα

Inline
Inline