Αρχική / Εθνικά / Επικαιρότητα / Η Τουρκία έστειλε τρομοκράτες να αιματοκυλίσουν την Μόσχα και Αγία Πετρούπολη αλλά συνελήφθησαν όλοι

Η Τουρκία έστειλε τρομοκράτες να αιματοκυλίσουν την Μόσχα και Αγία Πετρούπολη αλλά συνελήφθησαν όλοι

Νικήτας Κατσόπουλος

Νικήτας Κατσόπουλος

Ο δημοσιογράφος και μελετητής του μεταφυσικού Νικήτας Κατσόπουλος γεννήθηκε στην Περίκλεια Πέλλας και από μαθητής ακόμα ξεκίνησε να ασχολείται με τις δύο μεγάλες αγάπες του. Το μεταφυσικό και το ανεξήγητο.
Νικήτας Κατσόπουλος

Η Τουρκία έστειλε τρομοκράτες να αιματοκυλίσουν την Μόσχα και Αγία Πετρούπολη αλλά συνελήφθησαν όλοι

Η FSB συνέλαβε τρομοκράτες , οι οποίοι ήρθαν στην Ρωσία δια μέσω Τουρκίας και προετοίμαζαν τρομοκρατικές ενέργειες σε Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

Σε πλήρη εγρήγορση ευρίσκονται από σήμερα οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, οι οποίες συνέλαβαν τρομοκρατική ομάδα η οποία εισήλθε στην χώρα από την Τουρκία.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, οι τρομοκράτες , μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που θα υλοποιούσαν , θα επέστρεφαν στην Συρία για να λάβουν μέρος στις εχθροπραξίες.

Επισημαίνεται ότι οι ρωσικές υπηρεσίες έχουν τεθεί σε ύψιστη επιφυλακή σε ολόκληρη την αχανή επικράτεια, διότι αναμένουν και άλλες ενέργειες αυτού του τύπου.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι στην πόλη του Αικατερίνεμπουργκ οι αρχές συνέλαβαν επτά μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης του ISIS , οι οποίοι σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και Ουράλια, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα, το Κέντρο Δημοσίων Σχέσεων της FSB.

Μεταξύ των κρατουμένων, υπάρχουν και πολίτες της Ρωσίας αλλά και χωρών της Κεντρικής Ασίας.

Η FSB ανακοίνωσε ότι τρομοκρατική ομάδα με επικεφαλής έναν αρχιτρομοκράτη ήρθε στην χώρα από την Τουρκία.

Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο του ακήρυχτου πολέμου μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας, το οποίο επιβεβαιώνει το επικίνδυνο επίπεδο που έχουν φτάσει τα πράγματα στις σχέσεις των δύο χωρών.

Όσο πάνε και «σφίγγουν» τα πράγματα στην περιοχή μας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Τονίζεται επίσης η χθεσινή απόφαση του ρωσικού ναυτικού να « ρίξει» στην Μεσόγειο επιπλέον δέκα πολεμικά πλοία , κάτι που αποδεικνύει την φάση στην οποία ευρισκόμαστε.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Θα πολεμούσατε για την πατρίδα σας; Οι απαντήσεις λαών της Ευρώπης σε έναν χάρτη

Inline
Inline