Αρχική / Εθνικά / Άμυνα / Ήρθαμε για να κάνουμε την Ευρώπη Ισλάμ!Βίντεο

Ήρθαμε για να κάνουμε την Ευρώπη Ισλάμ!Βίντεο

Ήρθαμε για να κάνουμε την Ευρώπη Ισλάμ!Βίντεο

Σε ένα βίντεο από το κανάλι Arabic TV, στην εκπομπή Al Mayadeen, προβάλλεται ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλεί ένας μουσουλμάνος για τις φιλοδοξίες των μεταναστών που η Γερμανία είναι ο κύριος προορισμός τους. Μια πλειοψηφία από αυτούς υποστηρίζει ότι ήρθε για να ξέφυγει από τον πόλεμο, ανάμεσα τους όμως υπάρχουν και κάποιοι που έχουν άλλους… «λόγους» και άλλους «στόχους».

 

Ο μουσουλμάνος αυτός περιγράφει στο βίντεο πολύ χαρακτηριστικά τα εξής για να περνούμε και εμείς και κάποια “μαθήματα’ .

«Ο κύρος στόχος μου που έφυγα από τη Συρία είναι για να οδηγήσω τους απίστους Ευρωπαίους στην αποδοχή του Ισλάμ. Αν η ευχή μου πραγματοποιηθεί, μετά χαράς θα παραιτηθώ από όλο τον κόσμο. Για αυτόν το σκοπό δεν θα πουλούσα μόνο τη Συρία, αλλά ακόμα και τους γονείς μου, οι οποίοι είναι πιο πολύτιμοι για μένα από ότι η Συρία. Ορκίζομαι στον Αλλάχ ότι ήρθα εδώ μόνο για αυτόν τον μοναδικό στόχο. Αλλά αυτή θα είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά για εμένα. Και γι’ αυτόν το λόγο έχω συναντηθεί με μερικούς άντρες και γυναίκες οι οποίοι θέλουν να μάθουν παραπάνω για το Ισλάμ.
Έχω παρατηρήσει ότι είναι περίεργοι και πρόθυμοι να έρθουν σε επαφή-γνωριμία με το Ισλάμ μέσω εμάς. Αν κάποιος μεταστρεφόταν στο Ισλάμ μέσω εμού, τον οποίο θα δίδασκα έτσι ώστε σαν αντάλλαγμα να μπορούσε να φέρει και άλλους στο Ισλάμ, τότε θα ήμουν κάποιος ο οποίος έλαβε ένα δόγμα και το πέρασε στους άλλους. Και όταν θα μεταστραφεί στο Ισλάμ για να εξισλαμίσει και άλλους, τότε θα επιβραβευτώ για τη δική μου και για τη δική του τη δουλειά. Θέλω μόνο να πάω επάνω (στον Παράδεισο).»

Με λίγα λόγια ο κύριος σκοπός είναι να εξισλαμιστεί η άπιστη Ευρώπη και αυτό το έργο το έχουν αναλάβει σε μεγάλο μέρος αυτοί οι «δυστυχισμένοι» λαθρομετανάστες που έρχονται κατά χιλιάδες από την ανατολή και από τον νότο.

Στο δεύτερο πιο χαρακτηριστικό βίντεο που αποκαλύπτει και τα πραγματικά τους αισθήματα, βλέπουμε έναν άντρα από μια ομάδα μουσουλμάνων οι οποίοι περιφέρονταν γύρω από ένα κοιμητήριο στην περιοχή Κανγκάσαλα της Φιλανδίας τον Δεκέμβριο του 2015, κοροϊδεύοντας τους χριστιανούς καθώς και τους Φιλανδούς που είναι θαμμένοι εκεί, προκαλώντας έντονα συναισθήματα από την πλευρά των Φιλανδών.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Ο δικτάτορας της γειτονιάς μας – Γιατί όλοι αγνοούν την πραγματικότητα για τον Ερντογάν;

Inline
Inline