Αρχική / Επιστήμη / Τεχνολογία / Πληκτρολόγησε ‘a long time ago in a galaxy far far away’ και γίνε μάρτυρας στο πιο επικό αποτέλεσμα αναζήτησης

Πληκτρολόγησε ‘a long time ago in a galaxy far far away’ και γίνε μάρτυρας στο πιο επικό αποτέλεσμα αναζήτησης

Πληκτρολόγησε 'a long time ago in a galaxy far far away' και γίνε μάρτυρας στο πιο επικό αποτέλεσμα αναζήτησης

Η νέα έβδομη τη σειρά ταινία Star Wars επιστρέφει αυτά τα Χριστούγεννα και η Google κάνει τη μηχανή αναζήτησής της να «πετά» στο γαλαξία, όπως ακριβώς οι επικοί τίτλοι αρχής των πρώτων ταινιών του George Lucas

«Πριν από πολλά χρόνια σε έναν μακρινό γαλαξία…» ήταν οι οκτώ πρώτες λέξεις που γέννησαν την πιο θρυλική ίσως και επιτυχημένη σειρά ταινιών στον κινηματογράφο που από τη δεκαετία του ’70, μέχρι και σήμερα μετρά εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές. «A long time ago in a galaxy far far away» αν το προτιμάτε στην ορίτζιναλ εκδοχή του, ήταν τα πρώτα λόγια που περνούσαν με crawl από την οθόνη των τυχερών που το 1977 είδαν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την ταινία φαντασίας που έμελλε να γράψει ιστορία. Στη συνέχεια τα χαρακτηριστικά κίτρινα γράμματα χάνονταν στον γαλαξία, επεξηγώντας την κατάσταση που επικρατούσε στον μακρινό γαλαξία, ώστε να ξεκινήσει η συναρπαστική ιστορία του Πολέμου των Άστρων.

Η Google, ενόψει και της νέας ταινίας που αναμένεται μέσα στο Δεκέμβριο και στην οποία θα επιστρέψουν και «παλιοί γνώριμοι», προσφέρει ένα μοναδικό τρικ σε όσους πληκτρολογήσουν τις παραπάνω λέξεις. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης προβάλλονται όπως ακριβώς η κλασική πλέον αιώρηση των γραμμάτων στο διάστημα, δίνοντας μια νοσταλγική αίσθηση στους φανατικούς της σειράς ταινιών.

Δείτε τα κίτρινα γράμματα να αιωρούνται για πρώτη φορά στο διάστημα από την πρώτη, πρώτη ταινία πίσω στο 1977 και στη συνέχεια δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε τα παραπάνω στη μηχανή αναζήτησης: (Δουλεύει μόνο στο google.com)

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Η Νότια Κορέα παρουσίασε τεράστια ρομπότ που θα περιπολούν τα σύνορά της

Η Νότια Κορέα παρουσίασε τεράστια ρομπότ που θα περιπολούν τα σύνορά της

Inline
Inline