Αρχική / Ανεξήγητα / Μεταφυσικό / Πωλείται το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας

Πωλείται το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας

Πωλείται το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας
Πωλητήριο μπαίνει στο πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας.

Η 43χρονη ιδιοκτήτριά του το πουλά επειδή, όπως λέει, την καταδιώκει το φάντασμα ενός σατανικού .Η Vanessa Mitchell από το Essex δεν γνώριζε πως το αγροτόσπιτο στο οποίο μετακόμισε το 2004, επονομαζόμενο «Cage», ήταν στοιχειωμένο.
Πωλείται το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας
Ισχυρίζεται μάλιστα πως έχει δει και κηλίδες αίματος να εμφανίζονται στο πάτωμα. Το τελευταίο γεγονός που την έβαλε στην διαδικασία να πουλήσει το σπίτι ήταν που είδε μια φρικιαστική φιγούρα:

«Η φιγούρα που καταγράφηκε στο βίντεο είναι σατανική», λέει η Vanessa, «ειλικρινά πιστεύω πως το σπίτι είναι καταραμένο, έζησα εδώ για χρόνια αλλά όταν είδα μια μεγάλη σκοτεινή μορφή να στέκεται ανάμεσα σε μένα και την κούνια του γιου μου, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα».

«Τα βίντεο από τις τελευταίες δύο εβδομάδες δείχνουν έναν σατανικό τράγο, αυτό επιβεβαιώνει πως το μέρος είναι στοιχειωμένο από το κακό», συνεχίζει, «υπάρχει κάτι διαβολικό, κάτι δαιμονικό, ό,τι κι αν είναι αυτό που κρατά τα άλλα πνεύματα παγιδευμένα μέσα».

«Όταν βρισκόμουν στο σπίτι με παρέα ένιωθα ασφαλής αλλά όταν έμενα μόνη μου δεν το άντεχα και ποτέ δεν ήθελα να γυρίζω στο σπίτι. Μερικές νύχτες φοβόμουν τόσο πολύ που κοιμόμουν κρυμμένη κάτω από τα σκεπάσματα και με όλα τα φώτα αναμμένα».

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Πρόσεξε την σκέψη σου γιατί μπορεί και γίνεται πράξη

Inline
Inline