Αρχική / Ανεξήγητα / Μυστήρια / Slender man : Η ιστορία πίσω από το μύθο

Slender man : Η ιστορία πίσω από το μύθο

Γιώργος Φορόπουλος

Γιώργος Φορόπουλος

Ο Γιώργος Φορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι κάτοχος Msc στην επιστήμη της Δημογραφίας.
Γιώργος Φορόπουλος

Latest posts by Γιώργος Φορόπουλος (see all)

Slender man : Η ιστορία πίσω από το μύθο

Ήταν το 2009 ο ιστότοπος Something Awful διοργάνωσε ένα διαγωνισμό που καλούσε τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν μια δικιά τους τρομαχτική φωτογραφία.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να διαλέξουν κάποιες πραγματικές φωτογραφίες και με τις δικές τους παρεμβάσεις να δημιουργήσουν κάτι τρομαχτικό.

Ο χρήστης Victor Surge ανέβασε δυο φωτογραφίες και αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού. Οι χρήστες του διαδικτύου αγάπησαν τις φωτογραφίες όπου δυο παιδιά έπαιζαν στην παιδική χαρά και στο βάθος φαινόταν να παρακολουθεί επίμονα τα παιδιά ένας πολύ ψηλός, λυγερόκορμος, με κενό πρόσωπο, πολύ μακριά χέρια και σμόκιν.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε το βιντεοπαιχνίδι Slender που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πιο τρομαχτικά παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί. Κυκλοφόρησε μάλιστα και ένα ντοκιμαντέρ που σχετίζεται με τον λυγερόκορμο άνδρα.

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Οι μυστικές είσοδοι προς την υπόγεια Αθήνα

Inline
Inline