Αρχική / Ανεξήγητα / Μεταφυσικό / Το φάντασμα του παιδιού με τα μαύρα μάτια που προκαλεί τρόμο! [Βίντεο]

Το φάντασμα του παιδιού με τα μαύρα μάτια που προκαλεί τρόμο! [Βίντεο]

Το φάντασμα του παιδιού με τα μαύρα μάτια που προκαλεί τρόμο! [Βίντεο]

Μπορεί ένα παιδί να τρομοκρατήσει μια ολόκληρη κοινότητα; Η απάντηση είναι «ναι», αν αυτό το παιδί είναι «εξαφανισμένο» τα τελευταία 30 χρόνια και κυρίως, αν θεωρείται… φάντασμα.

Κι όμως, έπειτα από τρεις δεκαετίες, το κορίτσι με τα μαύρα μάτια «ξαναχτύπησε», κάνοντας την εμφάνισή του στην επαρχία Κάνοκ Τσέις, στο Σταφορντσάιρ, πανικοβάλοντας τους κατοίκους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Birmingham Mail» μία γυναίκα μαζί με την κόρη της ξαναείδε το φάντασμα. Όλα συνέβησαν όταν η γυναίκα και η κόρη της περπατούσαν στην περιοχή  Birches Valley. Τότε άκουσαν κραυγές και άρχισαν να τρέχουν προς την κατεύθυνση από όπου ακούγονταν. Και αναφέρει η γυναίκα: «Κάποια στιγμή σταμάτησε γιατί λαχάνιασα.

Τότε γύρισα προς τα πίσω μου και είδα ένα κορίτσι, σχεδόν 10 ετών, με τα χέρια της πάνω στα μάτια της. Στεκόταν σα να περίμενε μία έκπληξη, μία τούρτα γενεθλίων. Τη ρώτησα αν είναι καλά και αν ήταν εκείνη που ούρλιαζε. Εκείνη κατέβασε τα χέρια της και άνοιξε τα μάτια της. Τότε είδα ότι ήταν απολύτως μαύρα, δεν υπήρχε ούτε ίριδα, ούτε τίποτε άσπρο. Ήταν τόσο παράξενο. Πετάχτηκα πίσω και άρπαξα την κόρη μου. Όταν ξανακοίταξα, το παιδί είχε εξαφανιστεί».

Η επανεμφάνιση του… φαντάσματος έχει προκαλέσει, μάλιστα, φρενίτιδα, στη Βρετανία, αλλά έχει κινήσει και το ενδιαφέρον πολλών κυνηγών φαντασμάτων από πολλά μέρη του κόσμου.

Οι Βρετανοί δεν έχασαν, όμως, χρόνο και έπιασαν δουλειά, ξεκινώντας δυναμικά το κυνήγι του τρομακτικού κοριτσιού που στοιχειώνει την πόλη, υπό την καθοδήγηση του ερευνητή παραφυσικής δραστηριότητας, Λι Μπρίκλει.

Όσον αφορά στο παιδί με τα μαύρα, τρομακτικά μάτια, υπάρχουν δύο θεωρίες που… εξηγούν την «γέννησή» του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», η πρώτη σχετίζεται με την Κελτική μυθολογία και αναφέρει πως προέρχεται από μια φυλή η οποία πραγματοποιούσε αιματηρές θυσίες και η δεύτερη ότι πρόκειται για μια… «μαζική ψευδαίσθηση».

Σχολιάστε

Σχόλια

Δείτε επίσης

Πρόσεξε την σκέψη σου γιατί μπορεί και γίνεται πράξη

Inline
Inline